Yubin, ex-Wonder Girls, se află într-o relație cu jucătorul de tenis, Kwon Soon Woo

Se pare că vârsta nu stă în calea iubirii! Yubin, fostă membră Wonder Girls, a început o idilă cu jucătorul de tenis, Kwon Soon Woo, care se pare că este cu nouă ani mai mic decât ea.

Pe 22 mai, agenția fostei membre din Wonder Girls, rrr Entertainment, a confirmat relația celor doi printr-o declarație oficială, anunțând că „aceștia se întâlnesc de ceva timp și au o relație normală”, evitând dezvăluirea mai multor detalii din respect pentru viața lor privată.

Potrivit surselor din presă, relația dintre cei doi era cunoscută de publicului sportului, deoarece Yubin a participat la finala Cupei Davis din 2023 în luna februarie. Kwon Soon Woo a participat la cupă, ajutând Coreea să treacă în optimile de finală pentru al doilea an consecutiv. În urma evenimentului, cei doi îndrăgostiți ar fi ieșit la o cină romantică.

În prezent, Kwon Soon Woo se află pe primul loc în clasamentul celor mai bun jucători de tenis. De asemenea, acesta a deținut titlul de Jucătorul Anului din Coreea la Tenis (MVP), timp de trei ani consecutiv, din 2019 până în 2021, și a devenit primul jucător coreean care a câștigat de două ori turneul ATP. Prin urmare, sportivul a apărut în diverse emisiuni televizate, cum ar fi „Mask King” de pe MBC din 2021.

Între timp, Yubin conduce agenția rrr Entertainment, care găzduiește artiști precum: Lim (fosta colegă de trupă), soțul lui Lim, sportivul de taekwondo Shin Min Chul și actorul Park Si Yeon.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s