BIG Naughty își cere iertare după ce a sărutat o femeie în timpul concertului

BIG Naughty Apologizes For Behavior During Recent Performance + Agency Releases Official Statement

Artistul transmite un mesaj fanilor.

În data de 4 iunie, BIG Naughty a susținut mult așteptatul său concert la Festivalul Tone & Music. În timpul evoluției sale, cântărețul a părăsit scena pentru aproximativ 30 de secunde, timp în care a mers în culise. Imediat după, acesta a fost văzut sărutând o femeie, despre care se zvonește că ar fi iubita lui.

După acest eveniment, fanii au criticat dur comportamentul neprofesional și imatur al acestuia. În data de 7 iunie, artistul a scris un mesaj fanilor, pentru a-și cere scuze în mod public. Acesta a transmis:

Bună! Sunt BIG Naughty.

Iau în mână acest stilou având inima îngreunată, pentru a vă transmite un mesaj cu privire la incidentul care a avut loc la Festivalul Tone & Music. În primul rând, aș vrea să le cer iertare fanilor cărora le-am oferit un sentiment profund de dezamăgire. Le cer scuze fanilor care mi-au oferit mereu sprijin și mi-au iubit muzica, fără a cere nimic în schimb.

În plus, aș vrea să îmi cer scuze, deoarece am irosit timpul prețios și eforturile publicului prezent la concert și oamenilor care au venit să mă vadă, din cauza comportamentului meu imatur și personal. Pentru a explica situația în care mă aflam, în timp ce cântam o melodie inedită pe care am pregătit-o pentru momentul de bis, am părăsit scena în partea de bridge, având în minte doar gânduri copilărești și impulsive, iar apoi am făcut fanii și personalul care au urmărit cu atenție acțiunile mele să se simtă incomod, din cauza atitudinii mele neglijente de pe scenă. Îmi cer scuze într-un mod sincer.

Cu ocazia acestui incident, voi reflecta și îmi voi aduce aminte cât de recunoscător și binecuvântat mă simt să mă aflu pe scenă și să cânt muzica mea. Vă rog să mă certați, astfel încât mă pot maturiza și pot deveni o persoană mai bună, care lansează melodii bune și care răspândește bunătate. Sunt și voi fi mereu recunoscător. Îmi cer scuze încă o dată.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu