Ministerul Culturii va investi 1,3 trilioane de woni în turismul sud-coreean în acest an

10 Best Places To Visit In South Korea | Away and Far

Ministerul Culturii, Sportului și Turismului a anunțat, miercuri, că va aloca 1,3115 trilioane de woni pentru a promova turismul sud-coreean în anul 2024.

Noul buget este cu 81,4 miliarde de woni, sau cu 6,6%, mai mare decât bugetul de anul trecut. Se speră că în acest an Coreea de Sud va atrage 20 de milioane de turiști.

Cel mai mare proiect continuă să fie campania „Visit Korea Year 2023-2024”, care are scopul de a valorifica cultura coreeană pentru a atrage vizitatori în țară prin evenimente, oferte turistice și campanii promoționale. Alte proiecte includ „Korea Grand Sale”, care va avea loc în luna februarie, „Korea Beauty Festival” în iunie și un festival cultural mare în luna septembrie. Ministerul plănuiește să țină evenimente legate de turism în 25 de orașe diferite.

Campaniei „Visit Korea Year” i s-a alocat un total de 17,8 miliarde de woni.

De asemenea, ministrul va deschide oficii de turism în 10 țări, printre care Arabia Saudită și Brazilia, și plănuiește să deschidă o zonă de turism și cultură coreeană la Aeroportul Internațional Incheon.

Au fost alocate 11 miliarde de woni pentru turism cultural și evenimente legate de dramele coreene, 3,9 miliarde de woni pentru evenimente legate de sport și 12,5 miliarde de woni pentru promoții legate de machiajul coreean.

Ministerul va lucra să transforme Korea Dulle-gil, un drum de 4,500 de kilometri, într-un loc turistic. Drumul, care a fost amenajat anul trecut, cuprinde Coreea de Sud pe partea litoralului.

Bugetul a rezervat 30,4 miliarde de woni pentru turismul ÎSCE pentru a „îmbunătăți industria ÎSCE coreeană și pentru a susține găzduirea evenimentelor internaționale”. Prin ÎSCE se subînțelege întâlniri, stimulări, conferințe și expoziții.

sursa

Un gând despre „Ministerul Culturii va investi 1,3 trilioane de woni în turismul sud-coreean în acest an

Lasă un comentariu