„Queen Of Tears” ajunge în topul celor mai urmărite drame din istoria tvN, depășită doar de „Crash Landing on You”

Ratingul de audiență pentru “Queen of Tears” de pe tvN a depășit cu mult pragul de 20%!

Pe 14 aprilie, drama romantică cu Kim Soo Hyun și Kim Ji Won a depășit 20%, obținând cel mai mare rating de audiență până în prezent. Conform portalului Nielsen Korea, episodul 14 din “Queen of Tears” a înregistrat o cotă medie la nivel național de 20,7%, marcând un nou record pentru serial.

Așa că, prin această realizare, “Queen of Tears” a detronat serialul „Goblin”, devenind cea mai urmărită drama din istoria tvN, depășită doar de “Crash Landing on You” (care a obținut un record național de 21,7% pentru finalul serialului în 2020).

Între timp, noua dramă romantică de pe KBS 2TV, “Beauty and Mr. Romantic”, a crescut în audiență, înregistrând un rating de vizionare la nivel național de 16,8% pentru cel mai recent episod.

Drama „Hide” de pe JTBC a ajuns la un rating mediu național de 4,7% pentru seara respectivă, în timp ce noua dramă “Missing Crown Prince” de pe MBN, a obținut o medie națională de 1,1% pentru cel de-al doilea episod.

Felicitări echipei serialului “Queen of Tears”!

Sursa: soompi.com

4 gânduri despre „„Queen Of Tears” ajunge în topul celor mai urmărite drame din istoria tvN, depășită doar de „Crash Landing on You”

  1. Pingback: Kim Soo Hyun publică o fotografie adorabilă împreună cu Kim Ji Won | K-POP ROMÂNIA

  2. Torcaru Andreea

    Nu mă surprinde că acest serial se află în top. Este unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut, povestea te atinge emoțional iar cei doi actori sunt incredibili împreună. Sper să se încheie într-un mod cât mai pozitiv.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu