V din BTS arată uimitor în noile fotografii militare + o scurtă noutate despre Jin

Aici puteți citi mai multe detalii despre cei doi membri BTS.

Pe data de 17 aprilie, au apărut fotografii virale cu V din BTS, dintr-un videoclip promoțional pentru Corpul 2 de Armată din Chuncheon, provincia Gangwon. În videoclip, artistul a fost văzut alături de camarazii săi, fiind îmbrăcați în uniformele de luptă ale poliției militare, și a atras atenția publicului datorită privirii sale uluitoare.

Internauții au lăsat comentarii, precum: „Parcă este scos dintr-un film”, „Nebun”, „Este o dramă”, „Unde au găsit oamenii asta”, „Nebunie”, „Atmosfera arată ca un film. Nu pot să cred că asta este real” și multe altele.

Anul trecut V a promovat examenul pentru a face parte din Grupul Special al Comandamentului Apărării Capitalei Armatei, servind în armată ca membru special al unității de poliție militară din Corpul 2 al Armatei din Chuncheon, provincia Gangwon.

Între timp, celălalt membru BTS, Jin, a fost, de asemenea, văzut într-o fotografie făcând mâncare pentru colegii săi soldați. Fanii au fost încântați să vadă noutăți despre ambii idoli.

sursa: allkpop

3 gânduri despre „V din BTS arată uimitor în noile fotografii militare + o scurtă noutate despre Jin

  1. Torcaru Andreea

    Nu m-ar mira ca Taehyung să fie cel mai bun în trasul cu arma, pentru că de fiecare dată când îl privesc stiu sigur că îmițintește inima. 🥰❤

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu