TVXQ pregătește un turneu cu ocazia aniversării debutului în Japonia

Vești grozave pentru fanii TVXQ din Japonia! Trupa se pregătește să își sărbătorească aniversarea a 20 de ani de la debutul japonez printr-un turneu live extins în toată țara!

Pe 28 aprilie, SM Entertainment a anunțat că cei doi membri din TVXQ vor susține turneul în noiembrie, în Saitama, urmat de alte evoluții în orașe precum Aichi, Hiroshima, Osaka, Fukui, Miyagi, Fukuoka și Kanagawa, însumând un total de 19 concerte.

Acest turneu face parte din festivitățile care duc până în aprilie 2025, marcând două decenii de la debutul trupei TVXQ în Japonia. Cunoscuți pentru melodiile lor iconice și performanțele dinamice, TVXQ își propune să ofere experiențe de neuitat fanilor loiali care i-au susținut de-a lungul anilor.

Anul trecut, TVXQ a stabilit un nou record în Japonia cu turneul live național „TOHOSHINKI LIVE TOUR 2023 ~CLASSYC~”, devenind primii artiști străini cu cele mai multe evoluții la Tokyo Dome și alte dome-uri importante din țară.

În plus, duo-ul a încheiat cu succes turneul asiatic „2024 TVXQ! CONCERT 20&2” în Jakarta pe 20 aprilie, subliniind în continuare popularitatea durabilă și impactul semnificativ asupra scenei muzicale atât în Japonia, cât și la nivel global.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu