Suzy și Park Bo Gum vorbesc despre chimia lor în noul film „Wonderland”

Suzy și Park Bo Gum vorbesc despre chimia lor într-un nou film

Haideți să vedem cum arată noile fotografii cu cei doi actori îndrăgiți și ce au declarat cu privire la chimia lor în noul film!

Filmul foarte așteptat, „Wonderland”, prezintă povestea oamenilor care apelează la serviciul „Wonderland”, pentru a se reîntâlni cu cei dragi decedați prin apel video, cu ajutorul inteligenței artificiale. Distribuția strălucită este formată din: Tang Wei, Suzy, Park Bo Gum, Jung Yu Mi și Choi Woo Shik.

Jung In (interpretată de Suzy) foloseste serviciul „Wonderland” pentru a-l salva pe iubitul ei, Tae Joo (interpretat de Park Bo Gum), care este la pat din cauza unui accident nefericit și se trezește din comă.

Suzy și Park Bo Gum au vorbit despre experiențele lor de a lucra împreună în noul film. Suzy a spus: „Park Bo Gum este un actor harnic, care își analizează atent rolurile duble și le portretizează cu delicatețe. De la citirea scenariului, am împărtășit multe conversații și preocupări împreună, astfel încât să pot participa cu bucurie la filmări”.

Iar Park Bo Bum a spus: „Suzy a fost exact ceea ce mi-am imaginat că va fi Jung In când am citit prima dată scenariul. Am primit mult ajutor de la ea, în timp ce interpretam personajul lui Tae Joo.

Suzy și Park Bo Gum s-au întâlnit pentru prima dată ca prezentatori principali la Baeksang Arts Awards 2018 și au lucrat împreună de șase ori, inclusiv evenimentul din acest an. Așteptarea este mare pentru chimia dintre cei doi, care vor juca ca un cuplu în filmul viitor.

„Wonderland” va avea premiera pe data de 5 iunie. Puteți vedea teaserul apăsând aici !

sursa: soompi

Lasă un comentariu