Yoo In Na şi Ji Hyun Woo s-au despărţit

Se pare că Yoo In Na şi Ji Hyun Woo şi-au încheiat relaţia care a ţinut 2 ani.

Agenţia actriţei Yoo In Na, YG Entertainment a declarat: „Este adevărat că Yoo In Na şi Ji Hyun Woo s-au despărţit.Data şi motivul despărţirii fac parte din viaţa lor personală aşa că nu ştim mai multe detalii.”

După absenţa actriţei Yoo In Na la ceremonia de eliberare din armată a lui Ji Hyun Woo ce a avut loc pe data de 6 mai şi după răspunsul ambiguu oferit de Ji Hyun Woo despre relaţia lor, multă lume s-a întrebat dacă cei doi s-au despărţit.

Iniţial reprezentanţii celor două agenţii au negat faptul că aceştia şi-au încheiat relaţia, dar se pare că deja în acea perioadă cuplul era despărţit.

Cei doi au decis să păstreze o relaţie de prietenie.

5 gânduri despre „Yoo In Na şi Ji Hyun Woo s-au despărţit

 1. alexa

  Imi pare rau pentru ei, caci nu au reusit sa fie aproape decat vreo cateva luni inainte de plecarea lui in armata, iar distanta stim ca altereaza sentimentele, mai ales atunci cand acestea, nu au reusit sa se cimenteze! Pacat, caci se potriveau ( la exterior ) foarte bine, iar chimia pe care ne-au demonstrat-o in serialul Queen in Hyun’s Man, m-a facut sa cred ca relatia lor nu va avea sfarsit. Pe de alta parte, daca ne gandim bine, cred ( din cate-mi amintesc ) ca toate ( sau aproape toate ) relatiile de iubire intre doi actori, incepute intr-un fel „fortat” pe platourile de filmare, nu prea au avut sorti de izbanda: intre actorul Lee Seo-jin si actrita Kim Jung-eun, relatie inceputa in serialul „Lovers” si incheiata dupa 2 ani; intre actorul Hyun Bin si actrita Song Hye-kyo, relatie inceputa in serialul „Worlds Whithin” si incheiata tot dupa 2 ani si exemplele pot continua… Oricum, noi le dorim tot ce e mai frumos in viata si sa-si gaseasca mai repede acel suflet-pereche, care sa-i implineasca si pe plan sufletesc. Multumim draga Choco!

  Apreciază

  Răspunde
  1. choco7dd Autor post

   Queen In Hyun’s Man a fost un serial care pur si simplu te captiva, iar cand am aflat ca ei sunt un cuplu am fost foarte incantata de acest lucru pentru ca ei chiar se potriveau.Dar asa cum ati spus, multe cupluri, in special cele formate din actori, se pare ca se afla sub un „blestem” ce le face sa nu reziste mai mult de doi ani.Din pacate distanta si programul diferit face relatia greu de mentinut.
   Multumesc si eu pentru comentariu ~(=^.^=)~

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s