Tao acuză SM Entertainment de deformare a adevărului

Tao Accuses SM Entertainment of Distorting the Truth

După ce a fost anunţat că SM Entertainment a câştigat unul din procese împotriva lui Tao, acesta a apărut să vorbească şi să atace agenţia.

Pagina de Weibo a studioului său a negat adevărul declaraţiei celor din SM Entertainment, făcând chiar ei o declaraţie şi adăugând poze şi emailuri drept dovezi.

„Pe 5 ianuarie, SM Entertainment a lansat o declaraţie spunând ‘SM a început un proces împotriva lui Tao pentru ca acesta nu a plătit SM pe 13 octombrie 2015. O curte intermediară din Qingdao, China a dat verdictul în care spune că Tao trebuie să plătească SM Entertainment’.

Declaraţia pe care SM Entertainment a făcut-o pe 5 ianuarie este neadevărată. Pentru a distinge adevărul de minciună şi pentru a îl proteja pe Tao am lansat această declaraţie.

În primul rând, înainte ca Tao să îşi anuleze contractul cu SM Entertainment în aprilie 2015, ambele părţi au negociat aşa că SM furnizând plăţi temporare a fost o acţiune voluntară. 

În al doilea rând, SM a spus ‘Dar, chiar dacă ştia numărul contului bancar, el nu a plătit înapoi plăţile temporare până la timpul limită’. Ei au ascuns adevărul cu această declaraţie. Tao a continuat să ţină ‘o minte focusată pe contract’ şi ‘principiile încrederi şi adevărului’. Tao a încercat să plătească plăţile temporare printr-un reprezentant de mai multe ori şi a cerut numărul de cont de la SM şi nu şi-a violat contractul sau alte înţelegeri. Dar, SM nu a răspuns clar şi nu a furnizat numărul de cont reprezentantului lui Tao. SM a înaintat intenţionat procesul împotriva ‘plăţilor amânate’ pentru a cumpăra timp.

În al treilea rând, SM a folosit cuvinte exagerate pentru declaraţia lor în mod deliberat pentru ca publicul să îl vadă pe Tao într-o lumină negativă şi să nu existe critici între schimburile culturare dintre Coreea şi China.

Pentru a îi bloca pe SM din a deghiza adevărul, studioul lui Tao va a arăta dovezi din disputa. Studioul lui Tao va lua măsuri legale împotriva violări onori lui Tao şi toate declaraţiile şi reprezentanţi pentru a îşi proteja interesele.”

Tao document 1

Ce părere aveţi?

sursa: soompi

4 gânduri despre „Tao acuză SM Entertainment de deformare a adevărului

  1. irina

    vor doar sa isi bata joc de el. char sper din tot sufletul ca tao sa castige Tao. sun un EXO-L si ii sustin 100% pe Tao, Kris si LuHan.
    Hai baieti! Fighting!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s