WINNER: de la eșec la succes + reacția coreenilor

Картинки по запросу winner 2017 band love me love me

În sfârșit, trupa WINNER a primit recunoașterea publicului! Succesele pe care le-a înregistrat în ultima vreme corespund în totalitate numelui pe care îl poartă – ”Învingător”.

Recent, un internaut a postat pe o comunitate online un articol despre trupa WINNER, care deși se presupunea că va ajunge la destrămare, a reușit să simtă gustul succesului. În continuarea aveți traducerea completă a articolului original, dar și reacția internauților coreeni. Oare ce mai spun ei despre această situație?

Articol: ”Idolii, care erau considerați un eșec, au revenit cu un mega-hit produs chiar de unul dintre ei”.

Este vorba despre WINNER!

Când Nam Taehyun, vocalistul principal al trupei, care ocupa o poziție destul de importantă în grup, a plecat, WINNER a trebuit să-și amâne revenirea pentru un an, chiar dacă aceasta nu era necesar. O perioadă destul de îndelungată  au apărut articole, unde se vorbea despre WINNER, cum că s-ar afla într-o perioadă de criză, și se raporta că chiar dacă ar reveni, trupa nu va reuși să lanseze o melodie mult mai bună ca ”Empty”, de asemenea, se mai spunea că grupul a ajuns la final, etc.

În timpul pauzei destul de îndelungate, membrii WINNER n-au avut posibilitatea de a lucra cu producători străini, în schimb, Kang Seungyoon, în singurătate, a produs melodia ”Really Really”, care mai târziu a adus trupei WINNER locul 1 în toate topurile muzicale. WINNER este singura trupă masculină, care are peste 2 milioane de ascultători; melodia poate intra cu ușurință în ”TOP 10 Cele Mai Ascultae Melodii din 2017”. Este o raritate ca o melodie a unei trupe de băieți să intre în acest clasament. Chiar și la momentul de față piesa ”Really Really” ocupă poziții bune în clasamente.

CEO-ul Yang Hyun Suk a publicat o postare de felicitare în onoarea victoriei trupei WINNER la emisiuni muzicale și desigur a publicat și o captură de ecran, unde se vedea cu ușurință pozițiile de lider pe care le ocupa WINNER la acel moment în clasamente. Dl. Yang își exprima bucuria prin intermediul site-urilor de socializare.

Mai mult, Yang Hyun Suk i-a invitat pe membrii WINNER să ia cină împreună, iar la final aceștia au făcut și o poză de grup, pe care binențeles, Papa Yang a dezvăluit-o prin intermediul contului său de Instagram. Se spune că Yang Hyun Suk i-a dus pe membrii WINNER într-un loc foarte scump.

Ascultând melodia ”Really Really”, poți spune cu câtă determinare grupul a ajuns la ce are acum. De asemenea, calitatea melodiei este uimitoare. Nu cred că există oameni care să nu fi auzit de versul ”Neol Jo-ah-hae” (Îmi placi!) kekeke … iar prestația de mai jos vă va demonstra acest lucru.

Sper că WINNER va avea mult, mult, mult, mult, mult succes! 

Și melodia ”Love Me Love Me” ~~ este superbă!! Abilitățile de compozitor ale lui Kang Seungyoon devin din ce în ce mai bune, din acest motiv, vă rog, ascultați melodiile ”Love Me Love Me” și ”Island” ~ (LMLM a fost descărcată de mai mult de 225 000 de ori în doar 8 zile de la lansare, în ciuda concurenței destul de dure).

Comentariile internauților coreeni:

(+242, -5) Motivul pentru care ”Really Really” – este un hit: WINNER – SINGURA trupă masculină cu peste 2 milioane de ascultători pe Melon, după Big Bang și SINGURA!! trupă masculină cu peste 2 milioane de ascultători în ACEST AN!!! (poză)

(+226, -0) A fost un act disperat pentru ei, deoarece fiecare dintre membri a avut de înfruntat multe dificultăți. Kang Seungyoon a participat la ”Super Star K” la 17 ani și a devenit popular datorită melodiei Instinctively, dar a primit o mulțime de ură, pe lângă faptul de devenise faimos. Învăța în clasa 10-a când a devenit stagiar la YG Entertainment, refuzând toate companiile care i-au oferit o mulțime de bani și i-au promis să-l facă un superstar. Song Mino a fost stagiar împreună cu membrii Block B, dar producătorul l-a făcut să se retragă și să lucreze din greu pentru o bucată de pâine. După o lungă perioadă de timp, în care el a suferit o astfel de atitudine, a devenit stagiar la YG prin decizia unanimă a membrilor juriului, care au luat parte la audiții. Lee Seunghoon a primit o mulțime de critici pozitive pentru prestațiile sale de la ”K Pop Star” și a parcurs o cale lungă până la locul 4, dar de asemenea, s-a ales cu multă ură. În momentul în care Lee Seunghoon a fost eliminat din concurs, Yang Hyun Suk pentru prima dată a plâns la acest show și i-a spus lui Seunghoon că-și dorește să-l vadă în lumea celor profesioniști, iar mai târziu a fost invitat la YGE. Dintre toți stagiarii de la YG, Kim Jinwoo s-a anternat cel mai mult și a băut cafea ieftină, în loc de mâncare scumpă, fiindcă cafeaua ucide sentimentul de foame. WINNER nu are membri care au debutat cu ușurință, și mă doare foarte mult, atunci când mă gândesc la faptul că trupa a primit multă ură după plecarea lui Taehyun … WINNER, să urcăm cât mai sus.

(+195, -0) Am fost foarte surprinsă când am aflat că melodia ”LMLM” – e pentru fani ㅠㅠ Serios, înainte de revenirea cu ”Really Really”, teorii și zvonuri cu privire la situația critică a trupei WINNER existau peste tot, și eram foarte supărată și îngrijorată, dar acum sunt foarte fericită, fiindcă se descurcă destul de bine ㅠㅠ

(+140, -0) Știți ce?ㅋㅋㅋ WINNER – singura trupă de la YG, care nu a primit melodii de la Teddy ㅋㅋㅋ

(+100, -0) Cu siguranță e trupa de băieți, care va avea succes mult timp, datoriă muzicii de calitate ㅋㅋㅋㅋ Dacă WINNER nu va primit un premiu la sfârșit de an, va fi o adevărată problemă ㅋㅋ ”Really Really” o duce cel mai bine dintre toate melodiile lansate de trupele de băieți în 2017 și în acest an merită o mulțime de premii.

(+96, -0) Singurul motiv pentru care fanii nu au părăsit WINNER din cauza pauzelor prea lungi – membrii trupei.

(+86, -0) E trist, fiindcă YG ar fi uitat și mai mult de WINNER, dacă în acest an nu avea succes … Nu sunt fan WINNER, dar cred că este foarte rău.

(+82, -0) Au o imagine foarte bună, fiindcă fanii lor sunt minunațiㅋㅋㅋ

(+78, -0) Pentru a vă demonstra ce fel de persoană este Yang Hyun Suk, vă spun că el este fanul trupei iKON pe Twitter, iar al trupei Black Pink – pe Instagramㅋㅋㅋㅋㅋㅋ A neglijat trupa WINNER (subsol, lipsa promoțiilor), dar membrii WINNER și-au produs singuri melodiile și și-au realizat coregrafiile. De asemenea, producătorul Na Young Suk a văzut talentul lui Mino și l-a luat la show-ul lui, iar Seungyoon inițial a apărut în calitate de oaspete la ”Flower Crew”, dar s-a descurcat de minune și a devenit un membru permament.

(+78, -0) WINNER este diferită în comparație cu alte trupe masculine. Are un fandom loial, chiar dacă nu este o trupă care pune accent pe coregrafie, la fel ca altele; când vorbiți despre idoli, vă gândiți la coregrafii dificile … În timp ce WINNER a debutat cu o melodie lentă și a vândut toate biletele de la fan meeting-ul de la Gymnastic Stadium 6 luni mai târziu …

Ce părere aveți?

p.s După părerea mea, la moment, ”Really Really” este singura melodie care merită să câștige premiul ”Melodia Anului”. Chiar e bună piesa!

cr: ygmassmedia

3 gânduri despre „WINNER: de la eșec la succes + reacția coreenilor

 1. Iasmina Alexandra

  Daaa❤❤❤ si mie îmi plac foarte foarteee multttt😻 iar melodia anului speram sa o câștige cei mai buni!!!Sunt multe trupe pe care la ador,nu as putea zice ca vreau sa câștige trupa x,y sau z. 😊

  Apreciază

  Răspunde
 2. naomis9402

  Chiar sunt bune melodiile ! Stiu doar doua melodii de la ei (pe care le-am ascultat ieri 😂😂) si imi plac foarte mult (Island si Really Really) iar acum urmează sa ascult Love Me Love Me pe care am descărcat.o o data cu celelalte dou fiind sigura ca e la fel de buna 👍🏻👍🏻

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s