Go Kyung Pyo a anunțat că se va înrola!

Alt actor părăsește temporar scena! Go Kyung Pyo i-a suprins pe fani anunțând data înrolării sale în armată.

Acesta va începe serviciul militar peste fix o lună de zile, mai precis în data de 21 mai. Puțină lume se aștepta la acest anunț, dar agenția lui, CL& Company, a confirmat deja oficial informația.

Acesta tocmai a încheiat cu succes filmările pentru drama medicală „Cross” și pentru filmul  „Seven Years of Night”. Având în vedere puținul timp rămas până la înrolarea sa, este clar că acestea au fost și ultimele lui proiecte actoricești pentru următorii doi ani de zile.

Go Kyung Pyo a promis să se poarte cât mai bine în armată și să revină de acolo cu experiențe care îl vor ajuta să se maturizeze ca bărbat. El a adăugat: „Ca și coreean, voi reveni cu fidelitate și hotărâre după ce îmi îndeplinesc datoria.”

Kyung Pyo a debutat ca actor în 2010, însă a ieșit în evidență după apariția lui din drama „Reply 1988„. Serialul a fost o rampă de lansare pentru mulți tineri talentați, fiind extrem apreciat de către public.

De aici, au venit și primul său rol principal, în drama”Don’t Dare To Dream” (2016). Anul trecut, Go Kyung Pyo a atins vârful carierei sale de până acum și al popularității totodată, cu rolurile din  „Chicago Typewriter” și „Strongest Deliveryman”.

Îi dorim armată ușoară și să revină sănătos înapoi!

Vă va fi dor de el?

Sursa: hellokpop.com

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s