Acestea sunt cele mai populare 20 de grupuri de fete din Coreea

Cele mai tari grupuri de fete sunt chiar aici.

Bazându-ne pe un clasament realizat între 12 și 13 iulie, acestea sunt în prezent cele mai populare grupuri k-pop din Coreea.

20. Dreamcatcher

prinzător de vise

Fetele vor începe turneul lor din America Latină pe 27 iulie în Buenos Aires, Argentina, și vor vizita cinci orașe în total, înainte de a merge la KCON din Los Angeles pe 12 august.

19. April

Aprilie

Fetele nu și-au făcut revenirea de câteva luni și deja sunt ocupate cu reclame și cu serialul „Eighteen”, în care joacă Naeun.

  1. LOONA

Loona

LOONA a dezvăluit numele fanclubului, de acum înainte fanii lor se vor numi „Orbit”. În prezent, membrele se pregătesc pentru primul lor concert de pe 19 august.

  1. PRISTIN

pristin v

Sub-unitul PRISTIN V a debutat cu succes, primind multă atenție din partea publicului. De atunci, membrele și-au ținut la curent fanii cu activitățile lor prin intermediul rețelelor de socializare.

16. EXID

exid

EXID și-a încheiat debutul în Japonia pe 27 iunie, înaintea lansării versiunii în japoneză a melodiei Up&Downdin 22 august. Solji a anunțat, de asemenea, că va reveni și în calitate de solist cât și cu trupa foarte curând.

15. T-ara

t-ara

T-ara nu mai poate fi numit un grup oficial, dar membrele încă se luptă pentru a-și păstra numele de grup. În prezent, Hyomin participă la emisiunea „King of the Masked Singer”, iar Eunjung joacă în serialul „Lovely Horribly”.

14. Oh My Girl

oh fata mea

De când sub-unit Oh My Girl Banhana și-a încheiat activitățile de promovare, membrele au fost ocupate cu pregătirea debutului din Japonia, care va avea loc pe 25 august.

13. Cosmic Girls

wjsn

Cosmic Girls activează acum cu un număr diferit de membre, din cauza programelor încarcate ale membrelor chineze Meiqi, Xuanyi și Chengxiao, dar și pentru că Dunia și Luda joacă în seriale.

12. fromis_9

fromis9

Fetele promovează cel de-al doilea album fără membra Jang Gyuri, care participă în prezent la „Produce 48”. Grupul va lua parte, de asemenea, la evenimentul KCON din Los Angeles.

11. AOA

AoA

AOA își continuă promoțiile cu „Bingle Bangle„. Se pare că grupul încă are succes, chiar și după plecarea lui ChoA.

10. Lovelyz

loveylz

Fetele vor organiza cel de-al doilea fanmeting în perioada 28-29 iulie împreună cu Jin,care se va întoarce în componența grupului, după ce a luat o pauză din cauza unor probleme de sănătate.

 9. (G)I-DLEGl-DLE

Cel mai tare grup de fete de la începutul anului 2018 a terminat promoțiile cu melodia de debut „LATATAși a avut un impact consistent în lumea k-pop.

8. GFRIEND

gfriend

GFRIEND va reveni cu noul album „Sunny Summer” pe 19 iulie.

7. Girls’ Generation

snsd

Chiar dacă membrele continuă să promoveze în mod individual, asta nu a împiedicat trupa Girls’ Generation să se claseze printre cele mai influente grupuri de fete.

6. MAMAMOO

mamamoo

MAMAMOO va reveni pe 16 iulie cu al șaptelea mini album „Red Moon”. Piesa de titlu „Egoist are influențe latine, care vor încălzi mai tare vara.

5. Red Velvet

red velvet

Fetele se pregătesc pentru concertul „REDMARE” și vor reveni curând, conform declarațiilor lui Seulgi.

  1. MOMOLAND

momoland

Cu cea mai recentă piesă „BAAM”, care a ocupat poziții fruntașe în topuri, membele MOMOLAND au dovedit că sunt printre cele mai bune.

3. A Pink

apink

A Pink și-a făcut revenirea cu cel de-al șaptelea album „One&Six. Până acum, piesa de titlu „I’m so sicka adus trupei trei premii.

2. TWICE

twice

TWICE a revenit cu albumul „Summer Nightsși piesa de titlu „Dance The Night Away„, care este în prezent în vârful topurilor muzicale.

1. Black Pink

blackpink

Datorită realizărilor cu albumul „Square Up„, fetele au ocupat locuri fruntașe în diferite clasamente și și-au mărit popularitatea printre coreeni.

Voi ce părere aveți?

Sursa: koreaboo

7 gânduri despre „Acestea sunt cele mai populare 20 de grupuri de fete din Coreea

        1. C.Moraru 💜 -> 🐉&🍑&🌹&💎
          1. Red Velvet nu a avut o revenire demult, iar MOMOLAND a avut-o recent, e normal sa fie mai sus.
          2. MOMOLAND sunt foarte populare la moment in Coreea.
          3. Red Velvet si-a cam patat imaginea cu tot concertul ala din Nord si cu comentarile de lauda pe care i le-au adus lui Kim Jong Un.
          4. Red Velvet o sa urce mai sus de MOMOLAND cand o sa aiba revenirea.
          5. Topul asta e facut pa baza mentionarilor si aparitiilor la TV, solicitare in motoarele de cautare si multe altele, nu exprima populaitatea exacta a unei trupe, daca ar fi sa o luam doar pe baza de popularitate, TWICE ar fi fost pe primul loc, apoi Black Pink. 😉

          Apreciat de 2 persoane

          Răspunde
    1. susodoi 🌼

      Până la urma e doar un loc intre ele.. plus Momoland a fost influentă luna asta. Dar in fine, nu stiu cum să zic, dar cum se face că nimeni mă, da nimeni, nu mai zice nimic nimic de 2NE1.. mai ales după bulversatele vorbe cu CL si plecarea.. si viitoarea revenire a lui Bom si etc. Da mno, cum am mai tot spus, acest top e nițel făcut la bășcău..asa că n-are rost să il iei in serios. E ca si cand m-as apuca eu să-mi dau cu părerea care trupe mi se par mie mai „hyped” la moment. Ne important 😉

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
  1. Yeriel

    Îmi pare foarte rău pentru că Dreamcatcher nu sunt și ele mai populare. Sunt talentate și merită mai multă atenție, dar se pare că tot trupele cu concepte cute sunt mai apreciate.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu