L din INFINITE a fost lăudat pentru modul în care joacă și vorbește despre idolii-actori

L din INFINITE a vorbit într-un interviu recent despre idolii care joacă în filme și despre tranziția de la muzică la actorie.

L din INFINITE a încheiat cu succes tranziția de la statutul de idol la cel de actor. Drama „Miss Hammurabi„, încheiată în 16 iulie, în care a jucat alături de Go Ara rolul unui judecător, a fost momentul profesional când L a dovedit că poate interpreta o gamă largă de roluri. Desigur, cariera lui este încă la început și pentru a-și dovedi talentul cu adevărat va avea nevoie de roluri și mai complexe și grele.

Despre rolul său din ultimul serial în care a apărut, L a spus că cel mai mare compliment primit a fost atunci când cineva i-a spus că seamănă cu personajul său Im Ba Reum.

“La fel s-a întâmplat și în ‘Ruler: Master of the Mask’ cu personajul Lee Seon. Mă simt bine atunci când simt că sunt ca Im Ba Reun. Vreau să aud că sunt ca personajele pe care le interpretez în viitoarele mele proiecte. Este un compliment pe care vreau să continui să îl primesc ca actor.”

Totuși, rugat să își noteze prestația, el și-a dat numai 50 de puncte din 100.

“Reacția a fost bună, dar cred că am luat multe puncte negative la început. Drama noastră a fost pre-înregistrată 90 la sută din timp, deci după ce se încheiau filmările priveam drama din perspectiva audienței și vedeam mai multe părți negative. Am avut câteva regrete legate de dicția mea și de controlarea emoțiilor mele. Deci mă încurajez să fac mai bine la următoarea lucrare, îmi acord doar 50 de puncte.”

El a continuat: “Dacă îmi dau un scor grozav său privesc numai punctele bune, voi deveni autosatisfăcut. Nu a fost așa la începutul debutului meu, dar am devenit dependent de feedback. Când privesc comentariile, sunt și critici constructive. Pentru mine, să privesc numai la părțile negative mă împinge  și devine forța mea motrice. Cred că am ajuns să am o minte pozitivă care poate primi critica și sunt încă în acel loc unde trebuie să învăț și să progresez.”

Interviul a ajuns apoi la discuția legată de idoli și de actori.

“Deosebirea dintre un cântăreț și un actor este ca între sprintul de 100 de metri și maratonul. Un cântăreț trebuie să arate tot ce poate în trei minute, în timp ce un actor trebuie să arate lucruri diferite pentru un timp îndelungat, în decursul muncii sale. Am experiența de a iniția sentimente explozive pe scenă, deci atunci când sunt pregătit să joc în drame, există o sinergie. Simt că în contrast cu mulți actori, există emoții care pot fi exprimate numai de cântăreți.”

Mulți idoli au ajuns să treacă de la cântatul pe scenă la actorie și să joace în K-drame. Ca reprezentant al idolilor actori, L a vorbit despre prejudecățile legate de idolii actori.

“În zilele noastre sunt mulți idoli. Ei fac o muncă cu multe caracteristici. Dacă eșuează, sunt înjurați, iar dacă sunt buni, ei sunt acceptați. Acesta este publicul. Atunci când publicul este fixat împotriva idolilor actori și îi privesc negativ, este o problemă cu actoria persoanei în cauză. Dacă sunt buni, nu sunt probleme. Ca și cântăreț, am dorit să fiu acceptat ca ‘L,’ dar și ca  actor, scopurile sunt să fiu acceptat ca ‘Kim Myung Soo.’”

L are și proiecte viitoare, printre care și un proiect muzical solo. Deocamdată, activitățile trupei INFINITE nu au fost definite.
Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s