Procesul dintre TS Entertainment și Hyoseong a fost din nou amânat?


Se pare că audierea privind anularea contractului dintre Hyoseong și agenția TS Entertainment a fost amânată pentru a doua oară.

Anterior, Hyoseong a dat în judecată agenția TS Entertainment în legătură cu anularea contractului său. Procesul a fost inițial programat pentru 18 iulie, însă artista a cerut ca audierea cazului să aibă loc mai târziu, întrucât mai are nevoie de ceva timp pentru a analiza toate datele prezentante de către TS Entertainment. Aceasta este a doua oară, când cea de a 4-a audiere în cazul Hyoseong și al agenției TS Entertainment este amânată. Inițial, TS Entertainment a amânat pentru prima dată ședință de judecată, deoarece le-a luat trebuit mai mult timp pentru a colecta datele privind plata salariului artistei Hyoseong.

În prezent, TS Entertainment refuză să rezilieze contractul cu Hyoseong, în ciuda faptului că aceasta a spus că nu mai dorește să primească banii căruia îi sunt datorați și chiar să restituie taxele de contract pe care le-a primit de la TS Entertainment. Conform contractului, Hyoseong va lucra cu agenția până în anul 2021.

Hyoseong a fost cea care a dat în judecată agenția TS Entertainment pentru nerespectarea tuturor clauzelor impuse în contract, și anume faptul că agenția nu i-a oferit salariul ce i se cuvenea artistei de mai mult timp.

Sursă: YesAsia

Un gând despre „Procesul dintre TS Entertainment și Hyoseong a fost din nou amânat?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s