Finală epică la „Dancing High”: echipa Hoya a dansat pe o melodie compusă special de idol!

Juriul de la finala „Dancing High” a fost atât de impresionat de rezultatele lui Hoya încât l-au lăudat fără încetare până l-au făcut să plângă!

La finala de la competiția pentru tinerii dansatori „Dancing High”, antrenorul Hoya a fost  extremm de lăudat pentru talentul său și devotamentul de a face cea mai bună cotegrafie pentru echipa lui. În finală, echipa de dansatori tineri condusă de Hoya s-a bătut cu echipele antrenorilor Lee Seung HoonKikwangLia Kim și Just Jerk.

Pentru a termina emisiunea fără regrete, fiecare dintre echipe a ales evoluții și concepte prin care și-a spus propria poveste. În primul rând, echipa lui Lee Seung Hoon a trimis un mesaj emoțional colegilor lor care au fost eliminați, cu „Alive”. Apoi, echipa Lia Kim a realizat o evoluție creativă cu măști, folosind o bandă lungă de cauciuc care i-a legat toți colegii.

Echipa Just Jerk a realizat o performanță plină de viață cu propria lor narațiune înregistrată, plus piesa tematică din „The Mask”. Echipa lui Kikwang a avut o evoluție mai închisă și fantastică cu tema „Alice In Wonderland”. În cele din urmă, echipa Hoya a dansat pe o piesă specială compusă de antrenorul Hoya însuși, exclusiv pentru această rundă a bătăliei din finală, intitulată „Now You Can Cry”.

La sfârșitul performanței echipei Hoya, cei 6 colegi au primit laude nesfârșite de la toți judecătorii, printre care J-Black, Wang Jin Wang și alții. J-Black a spus: „În timp ce priveam această piesă, m-am gândit: „După cum era de așteptat de la Hoya”, trebuie să subliniez câteva greșeli, dar nu știu unde să găsesc acele greșeli. Mi-a făcut o plăcere imensă să urmăresc acele mișcări.“ 

Park Woo Jin a lăudat în mod similar piesa lui Hoya auto-compusă, precum și munca în echipă a echipei și capacitatea de a-și exprima emoțiile la unison. Privind din culise și ascultând comentariile judecătorilor, antrenorul Hoya a început să plângă. În cele din urmă, echipa Hoya a primit cel mai mare scor din partea celor 5 judecători.

Cu toate acestea, echipa câștigătoare a fost determinată de combinarea punctajului  de la cei 5 judecători cu scorul mediu acordat de public. Când toate scorurile, incluzând notele din partea publicului, s-au înregistrat,  locul 1 al rundei finale a mers la echipa Just Jerk!

Toți membrii echipei câștigătoare din echipa Just Jerk au câștigat șansa de a studia dans în Los Angeles, California, cu toate cheltuielile plătite.

Felicitări câștigătorilor și tuturor concurenților pentru o competiție acerbă și incredibil de captivantă pentru privitori!

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s