YG și Mnet se ceartă, iKON câștigă!

Imagini pentru ikon love scenario

În timp ce toată lumea credea că artiștii de la YG Entertainment n-au nici o șansă de a obține un trofeu la festivitatea de premiere „Mnet Asian Music Awards 2018”, trupa iKON și-a asigurat o victorie!

Pe 14 decembrie a avut loc cea de-a treia parte a ceremoniei „MAMA 2018” în Hong Kong, eveniment desfășurat fără participarea artiștilor de la YG și SM Entertainment, cele două companii aflându-se în conflict cu reprezentanții postului de televiziune Mnet.

Și, din moment ce între cele trei părți există relații tensionate, internauții coreeni erau mai mult ca siguri de faptul că artiștii lor, inclusiv Black Pink, EXO, Red Velvet, WINNER, SHINee, NCT și iKON, nu vor fi premiați. Cu toate acestea, un grup a fost desemnat învingător, este vorba despre iKON!

Fanii au fost surprinși să afle că cei 7 membri au fost desemnați învingătorii categoriei „Cea Mai Bună Evoluție Vocală a Unui Grup” cu piesa „Love Scenario”, în ciuda faptului că nu au participat, dar și a neînțelegerilor dintre organizatori și agenția lor.

Felicitări, iKON!

sursa

Un gând despre „YG și Mnet se ceartă, iKON câștigă!

  1. hyunamyou

    Daca nu le dadeau premiul, prea dadea la ochi, ii luau oamenii la pietre:)) Dar asta cu siguranta nu schimba nimic, Mnet tot sunt cum sunt, Love Scenario a avut prea mult success, a devenit chiar un fel de imn, era pur si simplu imposibil sa-i ignore.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s