Părinţii lui Lee Seok Cheol şi Lee Seung Hyung depun mărturie la al treilea proces

Lee Seok Cheol And Lee Seung Hyun’s Parents + The East Light’s Kim Jun Wook Testify In 3rd Trial For Abuse Case

În data de 7 mai, la ora 14:00 în Coreea de Sud, la Curtea Centrală din Seul a avut loc al treilea proces de judecată în cazul împotriva producătorului Media Line Entertainment, Moon Young Il, directorului Kim Chang Hwan şi preşedintelui Lee Jung Hyun.

În cazul primului proces, Moon Young Il a recunoscut că este vinovat de acuzaţiile de violenţă cronică şi specială. Acesta a fost acuzat de faptul că a abuzat fizic şi mental foştii membri The East Light, Lee Seok Cheol şi Lee Seung Hyun.

Kim Chang Hwan a fost acuzat de abuz asupra copilului şi de complicitate. În cel de-al doilea proces, un fost membru The East Light, Lee Eun Sung, trebuia să fie interogat astăzi, dar nu a apărut la tribunal.

În cel de-al treilea proces, Lee Seok Cheol şi Lee Seung Hyun au fost interogaţi drept martori, cât şi fostul membru, Kim Jun Wook.

Tatăl celor doi a depus mărturie primul. Acesta a declarat că pe 13 iunie 2017, a auzit că producătorul Moon Young Il l-a agresat fizic şi l-a încuiat cu forţa pe Lee Seung Hyun. La acel moment, Lee Seung Hyun a spus că şi Kim Chang Hwan era acolo.

Tatăl lor a spus: „Seok Cheol l-a adus pe Seung Hyun acasă şi am văzut că acestuia îi venea greu să-şi dea jos haina. Ne-am uitat şi am văzut că avea răni pe capul său. I-am dat jos hainele şi am văzut că avea vânătăi pe braţe, gambe şi pe spate.”

Acesta apoi a mers imediat să vorbească cu producătorul la agenţie. Potrivit tatălui, Moon young Il a spus: „L-am lovit pentru că m-am pierdut cu firea.” Tatăl a mărturisit că la acel timp, nu ştia de atacurile fizice anterioare şi i-a spus producătorului: „Dacă asta s-a întâmplat pentru prima dată, îl vom îngriji pe Lee Seung Hyun. Dar e greşit să loveşti copiii.”

Kim Chang Hwan a adăugat: „Sângele ce curgea de la rănile de la cap nu e aşa mare treabă. Probabil ai fost lovit de mai multe ori când erai la şcoală, nu? Loviturile de ajută să te maturizezi.” La acel moment, tatăl l-a întrebat pe Kim Chang Hwan care e rolul lui în violenţa fizică. Potrivit mărturiilor tatălui, Kim Chang Hwan a început să se apere şi l-a forţat să plece. De asemenea, nu a ezitat să-l insulte şi să-l înjure în faţa lui Lee Seok Cheol.

Avocatul inculpaţilor susţine că pozele pe care părinţii i le-au făcut pe 14 iunie lui Lee Seung Hyun nu se potrivesc cu descrierea rănilor pe care acesta le avea pe 13 iunie. Aceştia au spus că Lee Seung Hyun a mai fost rănit în perioada dintre 13 şi 14 iunie, sugerând că părinţii lui i-au provocat acele răni.

Mama lui Lee Seok Cheol şi Lee Seung Hyun a mărturisit că pozele au fost făcute pe 14 iunie pentru că băieţii lor au mers la culcare imediat cum au ajuns acasă. Părinţilor li s-a spus că Lee Seung Hyun va fi dus la un medic ortoped pe 15 iunie, însă copiii au plecat de dimineaţă la un concert din Ulsan şi au revenit abia seara târziu.

„Kim Chang Hwan ştia că fiul nostru a fost lovit, aşa că ne gândeam că va avea grijă de rănile sale, însă nu i-au oferit nici măcar un analgezic. Eram atât de supăraţi şi furioşi,” a spus mama lor.

Tatăl a mai fost întrebat şi despre acuzaţiile avocatului inculpatului în legătură cu faptul că acesta şi-ar fi bătut copiii în mod regulat cu o crosă de golf şi o corea.

Înainte de a începe primul proces, Kim Chang Hwan şi Lee Jung Hyun au ţinut o conferinţă de presă cu foştii membri The East Light, Lee Eun Sung şi Jung Sa Gang. În timpul acesteia, foştii membri şi membrii companiei i-au acuzat pe cei doi fraţi de minciună şi susţin că tatăl lor este cel care i-a agresat pe unul din ei. După aceea, fraţii Lee i-au dat în judecată pentru defăimare.

La cel de-al treilea proces, tatăl a declarat: „N-am atins în viaţa mea o crosă de golf şi nici nu mi-am bătut copiii.”

Acesta a adăugat: „Copiii noştri au fost abuzaţi timp de ani întregi,  dar erau îngrijoraţi pentru că ceilalţi membri au încercat să ascundă acest fapt. Drept adult, îmi pare foarte rău pentru ei. Până şi copiii au o personalitate. Ca adulţi, trebuie să-i protejăm. Vor fi traumatizaţi pe viaţă din cauza lucrurilor ce li s-au întâmplat.” Acesta a mai adăugat că regretă nespus pentru că nu a putut să-şi protejeze copiii, în calitate de ofiţer de poliţie.

Mama lui Lee Seok Cheol şi Lee Seung Hyun a fost următoarea ce a depus mărturie. Aceasta a spus: „Producătorul Moon Young Il a ţipat la Lee Seung Hyun din cauza fotbalului şi într-o zi, fiul nostru ne-a spus printre lacrimi că nu mai vrea să mai meargă la agenţie pentru că îi era frică de faptul că va fi bătut şi chiar omorât. L-am liniştit şi l-am trimis la agenţie, iar mai târziu, Lee Seok Cheol l-a ajutat să vină acasă, pe la ora 23:00.” Aceasta a adăugat că a descoperit vânătăi pe corpul lui Lee Seung Hyun şi că agenţia nici măcar nu a încercat să-i trateze rănile.

Femeia a continuat: „Copiii mei s-au alăturat trupei The East Light în urma unui vis din copilărie. Am fost profund rănită de minciunile pe care ni le-a spus directorul Kim Chang Hwan. Pe lângă rănile corporale, cele mintale sunt mai grave. Într-o zi, Seung Hyun m-a contactat să-mi spună „Să nu fii prea tristă dacă voi muri.” Eram atât de speriată pentru copilul meu, care îmi este mai drag decât propria viaţă, încât am suferit un accident minor de maşină, încercând să-l găsesc. Din fericire, am putut să-l contactez şi să-şi spun că mama sa a suferit un accident. L-a rugat să vină să mă vadă. Copiii mei au trăit în minciună atâta timp. Ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi murit fără a dezvălui adevărul?” A arătat spre inculpaţi şi a spus printre lacrimi: „Trebuie să fie pedepsiţi”.

După mărturiile celor doi părinţi, Kim Jun Wook a fost următorul ce a fost interogat în calitate de victimă. Acesta a spus: „Nu am fost martorul abuzurilor în mod direct. Cât priveşte zgomotele, totul a avut loc atât de demult, încât nu-mi mai amintesc.”

Când a fost întrebat despre loviturile ce i-au cauzat sângerare la cap, Kim Jun Wook a spus: „A fost lovit de producătorul Moon Young Il în cap, însă nu a fost, în mod deosebit, o lovitură puternică sau slabă. Toată lumea a fost şocată să vadă cum a început să curgă sângele pe podea.”

Întrebat despre faptul că Lee Seung Hyun ar fi fost forţat să fumeze ţigări electronice, Kim Jun Wook a spus: „Îmi amintesc că am auzit ceva despre ţigări electronice, însă nu îmi amintesc bine. Nu eram acolo la acel moment.”

Acesta a adăugat declaraţii cu privire la producătorul Moon Young Il: „E o persoană care, în mod normal, vorbeşte urât cu oamenii. Înjură mult. A apelat la pedeapsă fizică şi înainte, însă am auzit că în acea zi, acesta l-a lovit mai tare ca de obicei.”

Kim Jun Wook a spus despre Lee Seung Hyun: „Acesta nu îşi prea controlează emoţiile şi a demonstrat un comportament agresiv de multe ori.” Kim Jun Wook a mai mărturisit că producătorul Moon Young Il ţipa cel mai mult la Lee Seung Hyun, spunând: „Seung Hyun, în mod normal, cântă la chitară şi cred că a fost supărat că l-au schimbat la bas.”

Cel de-al patrulea proces va avea loc pe 7 iunie, unde producătorul Moon Young Il va fi interogat drept martor. Pe 11 iunie, vor fi interogaţi un angajat Media Lie şi fostul membru The East Light, Lee Eun Sung. Procesele se vor încheia, în mod oficial, pe 14 iunie.

sursă

Un gând despre „Părinţii lui Lee Seok Cheol şi Lee Seung Hyung depun mărturie la al treilea proces

  1. Pingback: Fostul membru The East Light, Lee Eun Sung contrazice acuzaţiile membrilor abuzaţi – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s