L (INFINITE) este îngrijorat pentru Shin Hye Sun, care își forțează limitele corpului său

INFINITE’s L Can’t Stop Worrying About Shin Hye Sun In “Angel’s Last Mission: Love”

KBS a dezvăluit și mai multe imaginii cu protagoniștii noului serial!

Producția “Angel’s Last Mission: Love” îi are în prim-plan pe Shin Hye Sun ca balerină și pe L din INFINITE ca înger. După pupicul nevinovat care a atras un sărut adevărat, curiozitatea telespectatorilor a crescut foarte mult în legătură cu progresul relației.

În următorul episod, Lee Yeon Seo și Kim Dan vor trece printr-un carusel de emoții din cauza sărutului lor neașteptat. De asemeneea, e pentru prima dată pentru balerina noastră când simte astfel de sentimente, iar el nu și-a imaginat niciodată că se va îndrăgosti.

În imaginile de mai jos, Lee Yeon Seo se antrenează cu disperare, găsindu-și în acest fel un refugiu, în timp ce îngerul nostru se uită îngrijorat la ea. Poantele lui Lee Yeon Seo sunt pătate de sânge, iar fața îi este transpirată din cauza efortului depus și al extenuării. Întrucât, anterior, protagonista și-a anunțat mult-așteptata revenire pe scena baletului, a început în forță cu antrenamentele, dar din păcate din cauza pauzei sale lungi, corpul nu poate ține pasul.

Cel care este cel mai îngrijorat pentru balerină este nimeni altul decât Kim Dan. Vedem că acesta stă în preajma ei, iar când Lee Yeon Seo se prăbușește, vine imediat lângă aceasta, privind-o cu îngrijorare. Însă, mai trebuie să menționăm și atmosfera tensionată dintre cei doi, deoarece până acum doar s-au certat și tachinat, atmosfera nefiind niciodată una foarte intensă.

“Angel’s Last Mission: Love” difuzează noi episoade în fiecare miercuri și joi.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s