Membrii EXO invitați de Moon Jae In la întâlnirea cu Donald + Ivanka Trump

v

Diplomația K-Pop! Membrii grupului EXO au făcut o vizită surpriză la Casa Albastră, palatul prezidențial din Seul, unde s-au întâlnit cu președintele Moon Jae In, Donald Trump și Ivanka Trump și au oferit CD-uri președintelui SUA și fiicei sale.

A fost dezvăluit faptul că membrii grupului EXO au fost invitați la Casa Albastră pentru a participa la un cocktail recepție, organizat înainte de discuțiile care au avut loc între președintele Coreei de Sud, Moon Jae In, și președintele SUA, Donald Trump.

S-a spus, de asemenea, că trupa de la SM Entertainment a fost invitată în mod special pentru fiica președintelui american, Ivanka Trump, după ce aceasta și-a arătat interesul față de grup într-o vizită anterioară în Coreea de Sud, în 2018, în perioada Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Pyeongchang, când a spus public: „Copiii mei sunt fani uriași. Nu îmi vine să cred că vă întâlnesc.”

Membrii EXO au fost văzuți la recepție dând  mâna cu președintele SUA și cu Ivanka Trump și oferindu-le amândurora albume cu autografele lor. Ivanka Trump a fost auzită vorbind despre evoluția trupei EXO ca fiind una „fenomenală”.

Aveți mai jos câteva imagini de la întâlnire. Știrea a fost preluată de cele mai mari agenții de presă internaționale. Un moment excelent pentru promovarea fenomenului K-pop în lume, nu-i așa?

 

Surse: allkpop, soompi

19 gânduri despre „Membrii EXO invitați de Moon Jae In la întâlnirea cu Donald + Ivanka Trump

   1. juliarubyj

    Si mie mi se pare putin rasist.
    Da incearca sa faca tot ce poate ca sa atraga EXOLS de partea lui 😹😹😹. Stie ca suntem cunoscuti pentru donatiile facute, si spera ca o sa donam pentru construirea zidului ala 😹😹😹 Jk!!!

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. Kim Autor post

     :)))) cat de tare asta! asa e daca ar dona fanii k-pop cred ca am putea reconstrui Marele Zid al Chinei. Dar sa isi puna pofta in cui, noi stim ca e un mega rasist. dar e asa de amuzant sa il vezi ca se gudura pe langa vedete pt faima:))

     Apreciază

     Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s