9 celebrități respinse de YG Entertainment

Când vine vorba de audiții, trebuie să fii foarte atent și să privești în perspectivă, dar și casele mari se întâmplă să comită greșeli. Deja știm despre JYP Entertainment că a pierdut mulți idoli faimoși, la fel și SM Entertainment. Însă pe cine a refuzat YG Entertainment în trecut?

Chung Ha

Chung Ha este cunoscută pentru faptul că e o dansatoare și cântăreață excelentă, cu o carismă unică. În trecut, Yang Hyun Suk a dezvăluit că regretă faptul că nu a acceptat-o pe Chung Ha drept stagiară.

Wendy din Red Velvet

În 2018, Yang Hyun Suk a dezvăluit că Wendy a dat audiții odată pentru a intra în agenție drept stagiară, însă nu a fost acceptată.

Park Bom

Chiar dacă Park Bom și-a făcut debutul în 2NE1, trupă gestionată de YG Entertainment, a fost nevoită să dea audiții de trei ori până a fi acceptată.

Crush

Un artist extrem de cunoscut la moment în Coreea de Sud, dar care nu l-a convins pe Yang Hyun Suk în trecut. Fostul director YG a recunoscut că regretă mult că l-a pierdut.

Bewhy

Avem un fan înfocat al lui G-Dragon, care a dat audiții la YG Entertainment chiar datorită lui! Chiar dacă acesta nu a fost acceptat în companie, visul lui s-a împlinit pentru că mai târziu, a ajuns să interpreteze alături de G-Dragon pe aceeași scenă.

Rain

Chiar și după un deceniu, Yang Hyun Suk încă regretă că l-a refuzat pe Rain când a dat audiții la YG Entertainment.

T.O.P din Big Bang

Când T.O.P a dat audiții la YG Entertainment, compania a fost uimită și încântată de abilitățile sale de a face rap, dar nu l-a acceptat pentru că avea multe kilograme în plus. Totuși, după ce a slăbit considerabil, T.O.P a dat din nou audiții și de această dată, a fost acceptat.

Hyunseung (fost membru B2ST)

Mulți știți că Hyunseung trebuia să debuteze cu Big Bang, dar a fost scos din componență chiar înainte de debut. Totuși, în fața idolului s-a deschis o altă ușă și acesta a debutat apoi în grupul B2ST!

Park Bo Gum

Actorul Park Bo Gum a trimis o înregistrare cum acesta cântă la pian și din voce, dar compania nu l-a acceptat. Yang Hyun Suk a dezvăluit că este una dintre deciziile pe care le regretă cel mai mult.

sursă

5 gânduri despre „9 celebrități respinse de YG Entertainment

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s