[CCC] O sursă din interior dezvăluie că Naver a finalizat o investiție majoră în SM Ent., după achiziția de acțiuni la YG Ent.

După ce a pierdut BTS, Naver a anunțat o investiție uriașă în compania SM Entertainment, după ce a făcut o altă investiție majoră și în YG Ent.

O sursă din industria investițiilor financiare a dezvăluit în data de 20 iulie: „Naver și SM au decis să investească acțiunile lor sub forma unei majorări de capital plătită unor terți. Naver a semnat în aprilie un memorandum de înțelegere (MOU) pentru a promova în comun afacerile sale globale cu SM și Naver caută în prezent să asigure un pachet de acțiuni în SM. „

Analiștii consideră că investițiile mari ale lui Naver în SM, după YG, se datorează faptului că vor să își consolideze legătura dintre internet și industria de divertisment din Coreea, concentrându-se pe conținutul Hallyu.

Sursa a dezvăluit că suma estimată pe care Naver a investit-o pentru a achiziționa SM este de aproximativ 100 miliarde woni (~ 83 milioane USD), aceeași sumă pe care au plătit-o pentru a achiziționa acțiuni la YG în 2017. Naver va achiziționa o participație de 12,64% la SM, devenind al doilea cel mai mare acționar din companie după producătorul executiv Lee Soo Man, care deține 18,73%.

Naver intenționează să folosească proprietatea intelectuală K Pop, super popular, deținută de SM, pentru a-și consolida conținutul.

South Korea's Naver buying Xerox AI lab - Nikkei Asian Review

Un analist a declarat: „În aprilie, BTS a susținut un concert online pe YouTube și nu pe platforma de emisie Naver V Live. Grupul a obținut cel puțin 25 de miliarde de woni din venituri de la biletele vândute către 756 600 de spectatori. Naver probabil a simțit nevoia să dețină pachetul său de acțiuni în SM și a investit pentru a forma o relație stabilă după pierderea BTS, cea mai populară proprietate intelectuală din Kpop. „

 1. [+1,022, -11] Vor fi multe articole despre SM
 2. [+833, -26] Concertul BTS nu a fost pe YouTube, ci pe platforma mobilă WeVerse de la Big Hit. Dacă veți scrie un articol, verificați mai întâi faptele! Și de ce se adaugă BTS în știri despre Naver care investește în SM? De ce este faptul că BTS a folosit propria platformă și nu aplicația Naver V utilizat prin expresii că „Naver a pierdut BTS”?  BTS parcă încă  mai face emisiuni de divertisment pe Vlive, nu?
 3. [+630, -42] Ce face SM? EXO trebuie să se înroleze în curând, iar expirarea contractului Red Velvet vine acuși. NCT nu este încă la nivel pentru a înlocui EXO … chiar vor promova anul acesta? De asemenea, încă nu există niciun cuvânt despre debutul grupului de fete SM?
 4. [+374, -32] Mai am de spus multe, dar nu voi comenta
 5. [+181, -22] Ar fi trebuit să faceți o treabă mai bună înainte
 6. [+133, -4] Uau .. serios Naver chiar va face ceva de genul acesta. Au câștigat mulți bani folosind personajele BT21 și au obținut profituri uriașe având BTS pe aplicația Vlive, dar au promovat doar articole pozitive despre agențiile care și-au investit banii pe pagina principală, chiar dacă BTS se descurcă mai bine. De multe ori BTS a obținut cele mai bune rezultate, dar ei încă nu i-au promovat pe pagina principală. Chiar viclean din partea lor.
 7. [+128, -4] Despre ce vorbesc? Au încercat de multe ori să fure conținutul BTS și scriu articole de genul acesta? Naver crede că aplicația V este singura platformă? Oare nu au încercat deja să suprataxeze fanii pe aplicație încă de la început?
 8. [+124, -29] ​​Așa se explică de ce Lee Soo Man a fost pus pe toată pagina principală
 9. [+83, -5] Oare nu a fost BTS cel care a ridicat aplicația V?
 10. [+79, -4] Chiar le-au luat locul în primul rând? Pe bune… [batjocuri]

Sursa

Un gând despre „[CCC] O sursă din interior dezvăluie că Naver a finalizat o investiție majoră în SM Ent., după achiziția de acțiuni la YG Ent.

 1. Pingback: Naver confirmă că a investit 100 de miliarde de woni în SM Entertainment | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s