Kim Min Suk a încheiat serviciul militar!

Actorul Kim Min Suk a încheiat armata mai devreme.

Pe 4 iulie, au apărut rapoarte că Kim Min Suk, care era programat să fie lăsat la vatră pe 20 iulie, nu se va întoarce la baza militară după ultimul său concediu.

Agenția sa Respect Entertainment a confirmat pentru NewsEn în 4 iulie: „Kim Min Suk urmează să fie lăsat la vatră ca sergent. Concediul lui final va începe pe 5 iulie. Potrivit măsurilor de precauție legate de COVID 19, soldații nu revin la baza militară după ultimul lor concediu, deci va fi lăsat la vatră fără să revină la baza militară. Din cauza răspândirii COVID-19, el va fi lăsat la vatră în liniște fără niciun eveniment special. „

Însă fanii săi nu au putut să lase momentul să treacă neobservat, și, în 20 iulie, ziua când Kim Min Suk a încheiat oficial serviciul militar, i-au făcut cadou un afiș pentru a sărbători revenirea lui în viața civilă.

Actorul a dorit să le mulțumească fanilor pentru gest și să marcheze încheierea oficială a serviciului militar și a mers să își vadă cadoul, lângă care a pozat, făcând salutul militar. În mesajul său, Kim Min Suk a scris că a revenit cu bine din armată, a mulțumit tuturor pentru susținere și pentru că l-au așteptat și a promis că va reveni curând. Totodată, actorul a precizat că și-a scos masca de pe față doar pentru a face poza.

 

Sursa: soompi

Un gând despre „Kim Min Suk a încheiat serviciul militar!

  1. Pingback: Kim Min Suk a prins un bărbat care fotografia în secret corpul unei femei | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s