TWICE, MAMAMOO, IZ*ONE și mulți alți artiști K-pop au conturile blocate pe aplicația TikTok din China!

Săptămâna trecută, fanii K-pop din China au fost șocați să constate că  versiunea chineză a TikTok, cunoscută sub numele de Douyin, a blocat conturile unor idoli. Cum companiile nu au explicat de ce conturile au dispărut, fanii au început să creeze teorii.

Compania ByteDance a lansat inițial TikTok sub numele de Douyin în 2016. Versiunea internațională TikTok a fost lansată în septembrie 2017, iar aplicațiile au rămas separate. La fel ca în versiunea internațională a aplicației TikTok, vedetele K-pop s-au folosit de Douyin pentru a împărtăși conținut drăguț și amuzant cu fanii lor.

În data de 17 iulie, mulți idoli s-au trezit cu conturile șterse fără un motiv, aceștia fiind: TWICEMAMAMOOIZ*ONEHyunA, Zico, membrii Girls’ Generation și Super Junior.

Când au fost rugați să comenteze întâmplarea, ByteDance a răspuns că „nu știm de ce au fost șterse conturile”. Compania a dezvăluit că există o posibilitate ca agențiile artiștilor să fie responsabile. Cu toate acestea, având în vedere că artiștii din mai multe agenții și-au șters/au avut șterse conturile în același timp, au apărut alte teorii.

Unii au sugerat ca ștergerea de conturi este ca un răspuns la un proces început cu câteva zile înainte .Coreea de Sud a amendat TikTok Pte Ltd cu 186 milioane de woni (155.000 de dolari) în data de 15 iulie, după ce s-a constatat că compania colectează informațiile copiilor sub 14 ani fără permisiunea părinților lor.

Toate conturile idolilor afectați funcționează normal în versiunea internațională TikTok și niciuna dintre agențiile artiștilor nu a dat o declarație cu privire la situație.

 

Sursă

Un gând despre „TWICE, MAMAMOO, IZ*ONE și mulți alți artiști K-pop au conturile blocate pe aplicația TikTok din China!

  1. Speedy👑🎶😈

    Parca citisem ceva de interzicerea Tik Tok in China si ca si SUA vor sa il interzica, cica ar fura date personale si urmareste activitatea online inclusiv pe unde mergi daca ai locatia pornita etc.

    Posibil sa fie si asta una dintre explicatii.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s