Jennie din BLACKPINK vorbește despre greutățile prin care trec stagiarii pentru a debuta sub YG Entertainment

기사 대표 이미지:[SBS Star] BLACKPINK JENNIE Shares What It Takes to Make Debut Under YG Entertainment

Jennie din BLACKPINK a vorbit despre perioada în care a fost stagiară la YG Entertainment.

Un interviu mai vechi al lui Jennie a început să câștige atenție din partea publicului după succesul piesei „How You Like That” de la BLACKPINK. În acest interviu, artista a vorbit despre zilele de stagiară la YG Entertainment.

Aceasta a afirmat: „Am fost nevoite să trecem în fiecare lună printr-o evaluare făcută de producătorii YG, dar și de Yang Hyun Suk. Trebuia să cântăm o melodie solo, apoi o melodie în grup și să dansăm.

De asemenea, a continuat: „A trebuit să facem multe lucruri pentru a ne pregăti pentru evaluare. Trebuia să alegem membrele grupului, să alegem un cântec, să împărțim părțile pentru fiecare membră, să ne gândim la coregrafie, să exersăm acele mișcări, să ne alegem ținutele și așa mai departe.

În ciuda a tuturor acestor lucruri, a fost nevoie să participăm individual în ședințele foto, să filmăm videoclipurile în care cântam și dansam. Am făcut asta timp de șase ani și a fost… nu foarte ușor, da.

Jennie a început să râdă atunci când a spus: „A fost o atmosferă foarte competitivă. Practic, ca o emisiune de supraviețuire, însă fără camere care să ne filmeze. Însă eu cred că noi, membrele BLACKPINK, am reușit să devenim mai puternice și mai unite datorită acestor zile dificile, întrucât am trecut împreună prin ele.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s