Yuta din NCT îi dă unfollow YouTuber-ului care și-a bătut joc de Jonghyun și Sulli după ce a fost criticat de fani

Yuta din NCT a fost criticat de fani și de internauți pentru prietenia cu un YouTuber controversat, cunoscut ca având o atitudine ostilă față de coreeni. Acest YouTuber a fost implicat în numeroase scandaluri, întrucât și-a bătut joc de morțile unor artiști coreeni, precum Jonghyun și Sulli.

Mulți fani și-au exprimat pe Twitter dezamăgirea față de Yuta, care a ales să urmărească un YouTuber atât de problematic. Acesta a spus: „Zilele acestea sunt foarte apropiat de… nu sunt sigur dacă îl știți. Este un YouTuber numit Rhee(Rii)-kun. Am fost apropiați în ultimul timp. Ne-am întâlnit chiar ieri.” Fanii au înghețat când l-a numit pe acesta „foarte amuzant”.

https://twitter.com/bangguk131/status/1287440457098833931?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1287440457098833931%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.allkpop.com%2Farticle%2F2020%2F07%2Fncts-yuta-unfollows-an-anti-korean-youtuber-who-made-fun-of-the-deaths-of-sulli-and-jonghyun-after-anger-from-fans-and-netizens-alike

Văzând impactul cuvintelor sale, Yuta i-a dat unfollow controversatului YouTuber pe Instagram, însă SM Entertainment nu a oferit o declarație până la momentul actual. Internauții așteaptă o explicație cu privire la incident:

Sunt șocat, sincer, Yuta este unul dintre favoriții mei în NCT 127… ar trebui să vorbească despre asta.

Sper că nu crede că să-i dea unfollow fără să lanseze o declarație este destul lol

Ce haos… Sper ca lucrurile să fie clarificate curând, chiar dacă nu sunt multe de discutat, din moment ce știm cu toții ce tip demn de milă e.

A spus că sunt apropiați și că îi este ca un frate… Yikes, nu are cum să minimalizeze asta acum. Nu știam despre acest YouTuber, dar conținutul pe care îl văd acum este dezgustător.

„Având în vedere cât de deschis s-a comportat Yuta până acum, nu m-am așteptat la asta din partea lui. Sper ca această problemă să fie rezolvată cum trebuie de SM și de Yuta. Sunt dezgustat.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s