Seohyun și Go Kyung Pyo se întâlnesc în mijlocul minciunilor în K-drama „Private Lives”

Watch: Seohyun And Go Kyung Pyo Fatefully Meet Through Their Tangled Web Of Lies In Upcoming JTBC Drama

K-drama „Private Lives” a lansat un clip cu Seohyun și Go Kyung Pyo, predestinați să se întâlnească în mijlocul minciunilor create de ei.

„Private Lives” este o poveste despre persoane care trăiesc mințind, inventându-și identități false, și un escroc care se implică neintenționat în chestiuni legate de secrete naționale. Din acest motiv se va lupta cu o firmă importantă, folosind fiecare truc pe care îl cunoaște pentru a supraviețui. 

În serial vor juca  Seohyun din Girls Generation, Go Kyung Pyo, Kim Hyo Jin, Kim Young Min, și mulți alții.

Videoclipul oferă o privire asupra vieții lui Cha Ju Eun (interpretată de Seohyun) în calitate de artist escroc. De când era mică, s-a alăturat tatălui său Cha Hyun Tae (interpretat de Park Sung Geun) și mamei Kim Mi Sook (interpretată de Song Sun Mi) pentru a-i înșela pe alții. Kim Mi Sook îi spune lui Cha Ju Eun: „Ți-am spus că nu este o fraudă; este un documentar! Și nu ești un extra. Tu ești cascadorul.”

Apoi o vedem pe Kim Mi Sook cum își împinge fiica într-o dubă, iar Cha Ju Eun cade gălăgios pe jos. Kim Mi Sook se preface că este șocată și  aleargă în panică pentru a-l păcăli pe șofer să le dea bani. În plus, Cha Hyun Tae conduce o biserică făcându-se că este un pastor adevărat, dar în cele din urmă este prins de poliție.

Cha Ju Eun crește, devenind ea însăși o escroacă. Într-o zi, ea îl întâlnește în mod fatal pe Lee Jung Hwan (interpretat de Go Kyung Pyo), care este descris ca „un om cu o identitate de necunoscut”. El renunță la replicile banale de agățat și îi cere direct cinci minute din timpul său. Cha Ju Eun îi aruncă o privire circumspectă, în timp ce îl întreabă de ce, iar el promite să o facă să râdă în cinci minute.

După acea zi fatidică, cei doi se întâlnesc de mai multe ori și aproape se pare că Lee Jung Hwan o urmează în mod intenționat. În ciuda jocului ei de persoană „greu de agățat”, ea îi oferă în cele din urmă o șansă, iar cei doi încep să se întâlnească. Ambii continuă totuși să escrocheze lumea, și va fi interesant pentru telespectatori să vadă cum relația lor se va dezvolta și va progresa, având în vedere că viața lor este doar o rețea încurcată de minciuni.

K-drama va avea premiera în 7 octombrie.

 

Surse: hancinema, soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s