[CCC] Presa străină se concentrează asupra realității întunecate de stagiar din lumea K-pop prezentată în noul documentar BLACKPINK de pe Netflix

Articol: „Adevărul incomod din spatele K-Pop-ului, așa cum se vede în documentarul BLACKPINK de pe Netflix”.

Sursa: Kyunghyang News viaNaver

1. [+144, -4] Mi se pare regretabil faptul că mass-media consideră că documentarul este o „idealizare a pregătirii lor brutale”. Există o varietate de locuri de muncă diferite în lume și, adesea, pentru cei care ajung în partea de sus a acestor locuri de muncă, o perioadă brutală de formare vine în mod natural odată cu ea. În special pentru cei din sport sau arte, o perioadă de antrenament brutală este o necesitate pentru succesul în aceste domenii. Prințesele de pe ca gheață Kim Yuna, atletul Faker, împăratul baschetului Jordan. Niciunul dintre ei nu a fost obligat să transpire sânge și lacrimi pentru antrenamentul lor, au făcut-o de bună voie. Este nedrept să numim documentarul o idealizare a acestui efort.

2. [+67, -5] Ce spune New York Times? Cum pot presupune că YG face miliarde din Black Pink de parcă ar fi niște drone corporatiste? De ce se comportă de parcă Black Pink sunt doar sclave fără a avea vreun cuvânt de spus, care sunt lucrate pe gratis? Black Pink câștigă o grămadă de bani și își vor permite să își construiască propriile clădiri după ce se vor retrage, deci de unde această mulțime de rahat? Nu există nimic ipocrit în sistem. Black Pink au fost cele alese.

3. [+50, -1] Trebuie să suferi pentru a realiza ceea ce au ele. Vă așteptați ca oamenii să stea și să aștepte să dea lovitura la loto? Black Pink câștigă ceea ce merită din eforturile lor. Au vrut să muncească din greu pentru a ajunge aici.

4. [+48, -2] Acesta este adevărul incomod. Atunci vreți să auziți adevărul confortabil? Mergeți să întrebați oamenii dacă există un astfel de basm în lume. Adevărul nu este niciodată o  bomboană dulce din cele pe care copiii le adoră. Este o bucată amară de ciocolată neagră. Cred că noi, ca popor, trebuie să înțelegem că aceste realizări vin cu durere și nu este întotdeauna povestea dulce pe care o așteptăm.

5. [+37, -5] Oamenii iscă probleme din nimic

6. [+13, -0] Ce este atât de incomod la documentar? Cu toții trăim așa. Încă de la școala elementară, copiii sunt trimiși la școală pentru a concura într-o societate care îți ia gâtul. De ce să pară că Black Pink se află într-o situație tristă? Simt că mass-media străină are întotdeauna o viziune părtinitoare despre K-Pop, așa că este timpul ca mass-media coreeană să o contracareze cu recenzii pozitive. Sper că Black Pink și toți ceilalți tineri artiști din țara noastră își trăiesc viețile fără regrete. Coreea luptă!

7. [+9, -0] Succesul în orice domeniu necesită mult efort, sacrificiu și pierderi. Este un fapt al vieții. Cum poate New York Times să ne critice societatea pentru asta? Dar societatea lor? Nu este plin de americani care nici măcar nu pot citi subtitrări, conduși de un prezent care le spune lucrurile pe care le spune Trump? Și este necesar să numim Black Pink „produse”? Ele sunt artiste. Dacă Black Pink este un produs, atunci ce nu este un produs în lume? Efortul este mama succesului și aceasta este o filozofie care poate fi aplicată oriunde în lume.

8. [+8, -0] Nu cred că este corect să vezi acest lucru negativ. Acești oameni au recunoscut că au un talent și au depus tot efortul pentru a-și câștiga realizările. Voi  chiar credeți  că vedetele olimpice nu depun niciun efort pentru realizările lor?

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s