Una dintre cele mai mari companii de logistică din China nu mai livrează mărfuri BTS

Yunda Express, a cincea cea mai mare companie de logistică din China, a declarat că nu va mai expedia articole legate de grupul BTS.

Potrivit unui site chinez, pe 19 octombrie, filiala coreeană a Yunda Express a declarat pe contul său Weibo: „Există multe anchete legate de livrarea articolelor BTS. Cu toate acestea, am suspendat livrările pentru toate produsele legate de BTS în prezent.”

Compania de logistică nu și-a exprimat niciun motiv specific, dar a declarat: „Motivele sunt cele pe care le știm cu toții.”

Prin urmare, unii au subliniat faptul că motivul companiei de logistică ar fi controversa legată de remarcile pe care le-a RM legat de Razboiul coreean în timpul discursului de acceptare a premiului „Van Fleet”.

Previously, RM made an acceptance speech during the Van Fleet Award ceremony in which he mentioned the suffering of the two countries of South Korea and the U.S. The Van Fleet Award is given to individuals or organizations who made exceptional contributions to the South Korea-US relations. RM stated, „This year marks the Korean War’s 70th anniversary. We will always remember the history of pain that our two nations shared together and the sacrifices of the countless men and women”.

Premiul „Van Fleet” este acordat persoanelor sau organizațiilot care au adus contribuții excepționale relațiilor dintre Coreea de Sud și Statele Unite ale Americii.

Anterior, RM a ținut un discurs în cadrul ceremoniei în care a menționat suferința îndurată de cele două țări (Coreea de Sud și Statele Unite). Acesta a declarat: „Anul acesta marchează 70 de ani de la Razboiul coreean. Mereu ne vom aminti de trecutul îndurerat împărtășit de cele două națiuni și sacrificiile bărbaților și ale femeilor.”

Internauții chinezi au fost deranjați de faptul că RM a menționat doar cele două țări. Aceștia consideră că BTS a „ignorat sacrificiile demne ale soldaților chinezi din timpul Războiului coreean.”

Când declarația de pe Weibo a atras atenția multor persoane, compania Yunda Express a șters postarea aparent fără un motiv anume.

Mai multe comentarii au fost postate în raportele de presă din China. În timp ce câteva articole susțineau mișcarea companiei, aceasta a atras și critici. Fanii chinezi ai trupei și-au exprimat nemulțumirea spunând: „Cum puteți verifica dacă transporturile sunt legate de BTS dacă sunt atât de multe comenzi. Vom face un boicot.”

Pe de altă parte, unii speculează că Yunda Express a postat mesajul pe Weibo deoarece riscau ca livrările să fie întârziate din cauza grevelor angajaților

Sursa

5 gânduri despre „Una dintre cele mai mari companii de logistică din China nu mai livrează mărfuri BTS

 1. ####

  Vai,vai,vai,parca a făcut cine știe ce sincer să fiu mi sa scârbit de unii chinezi,acum o să pornească razboiul mărfurilor cu Bts, ce nesimțiți sunt !🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

  Apreciază

  Răspunde
 2. tsukiko2002

  Sa nu uite ca BTS nu sunt politicieni sau altceva sunt idoli kpop, care nu au greșit absolut cu nimic. După ce le vor scădea vânzările, vor veni la BTS in patru lăbuțe si vor zice ca a fost o doar o mica neînțelegere.

  Apreciază

  Răspunde
 3. Pingback: Ambasada Chinei în Coreea de Sud neagă faptul că s-ar fi interzis distribuirea produselor cu BTS în China | K-POP ROMÂNIA

 4. Geanta Alina

  Nuuuuuuuuuuuuuuu, de ce???????????????????? China ești cea mai îngrozitoare tara din lume! Te urăsc!😭😭😭😭😭😭😭🤬🤬🤬🤬🤬

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s