Alți stiliști vorbesc despre accesele de furie ale lui Irene din Red Velvet

După ce redactorul Kang Kook Hwa a dezvăluit într-o postare pe InstagramIrene din Red Velvet a agresat-o verbal într-un acces de furie, mai mulți stiliști din industrie i-au susținut vorbele împotriva idolului.

Kang Kook Hwa a scris următoarele cuvinte pe contul ei de Instagram:

”Uitându-mă la articolele despre Heather Cho, care este întruchiparea unui sociopat atunci când a cauzat faimosul incident cu alune în care a făcut ca un avion cu 250 de pasageri să se întoarcă înapoi la aeroport doar pentru niște alune. De asemenea, și articolul despre fiica din școala elementară a lui Bang Jung Ho, fostul director TV Chosun, care a făcut abuz de puterea ei și a strigat la șoferul ei de 50 de ani. Am ajuns să mă întreb cum o persoană a fost crescută de a deveni astfel. Mă gândeam mult la asta, însă astăzi am fost total călcată în picioare de acest om și am ajuns în poziția celor abuzați. Dovadă că nu este un om + o păpușă sub o mască zâmbitoare + cunoscută drept o persoană primitoare de către prietenii ei + un „adult copilăros” fără educație + ce i se pare că are dreptul la orice + are stupiditatea ce îi dezvăluie adevărata personalitate în fața unei persoane ce o întâlnește pentru prima dată.

Probabil trebuia să mă pregătesc, auzind deja diferite povești chiar înaintes să o întâlnesc. Dar astăzi am rămas fără cuvinte, când aceasta persoană m-a atacat cu vorbele ei dure. Nu am avut de ales decât să stau și să o ascult. Trebuia să stau în fața acelei persoane dezgustătoare care făcea o criză de nervi în fața mea. Am stat acolo ca o proastă fără a ști ce să fac. Persoana asta nu mi-a oferit nici măcar timp să înțeleg situația sau măcar să încerce să mă înțeleagă. Persoana asta nici măcar nu mi-a oferit șansa de a explica, pentru că nu voia să audă nimic. Timp de 15 ani, am întâlnit tot felul de oameni în industria aceasta. Credeam că deja le-am văzut pe toate, dar m-am înșelat.

Timp de 20 de minute, am trecut prin iad într-o cameră necunoscută. Persoana asta nici măcar nu s-a prezentat, ci s-a așezat și a început să arunce insulte la adresa mea, fluturând cu telefonul ei. Era atât de emoțională încât nu pricepeam dacă se adresa tuturor celor din cameră sau doar mie. Dar oricum ar fi, astăzi eu eram ținta. Mă întrebam „cred că și alți oameni au trecut prin asta, nu?” Atacurile ce ieșeau din gura ei nu se mai opreau, iar eu simțeam cu îmi curgeau deja lacrimi. Nici măcar nu mă gândeam că ar trebui să-mi fie rușine pentru că plângeam. Pentru cine fac asta? Pentru ce? Ce vreau să arăt? E pentru bani? Cine m-a ales? Mi-a cerut cineva o favoare? De ce trebuie să suport toate astea?!

M-am gândit mult la asta, dar nu am putut să-i înțeleg acțiunile. M-am calmat și voiam să vorbesc cu ea în persoană, ca doi oameni normali. Și voiam niște scuze. Dar aceasta pur și simplu a dispărut. Am înregistrat totul, în cazul în care va mai avea loc ceva. Ar trebui să iau măsuri cu domnișoara asta. Voi spune exact cum a decurs totul.

Eram un redactor plătit pentru a lucra și o scriitoare. Îmi voi folosi toată energia și creierul meu în mod inteligent de acum înainte. A trecut ceva timp de când nu am simțit furia dreptu un catalizator. #psycho #monster”.”

Acum a fost dezvăluit că mai mulți stiliști de la Red Velvet, SHINee și BoA au dat „like” postării lui Kang Kook Hwa, iar fotograful Hong Jang Hyun alături de alți reprezentanți din industri i-au lăsat mesaje de susținere.

Un reprezentant din industria modei a declarat: „Mă întrebam când se va afla acest lucru și iată că s-a întâmplat. Oamenii care se asigură că astfel de lucruri să nu iasă la iveală chiar încearcă să le închidă gura tuturor… Țin lucrurile ascunse. Nu rezolva cu persoana ce creează scandalul, ci le închid gura oamenilor cu care ea lucrează. Până și agenții de publicitate o critică. E prima dată când văd o persoană așa de calmă să izbucnească astfel. Am mai auzit oameni care să spună că nu vor să lucreze cu mine, am văzut lucruri pe care nu trebuia să le văd. Multe persoane aflate în criză sunt din industria aia. Eu sunt un laș, nu am curajul tău, dar te susțin, dragă editor. Cer dreptate.”

sursă (1) (2)

Un gând despre „Alți stiliști vorbesc despre accesele de furie ale lui Irene din Red Velvet

  1. Pingback: Un reporter dezvăluie că Irene i-ar fi spus unui stilist să se „pună în genunchi și să-i lege șireturile” | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s