Membrii MONSTA X sunt cu adevărat fatali în primele poze concept pentru revenire!

Membrii trupei MONSTA X lansează teaserea fabuloase pentru albumul complet “FATAL LOVE”!

Trupa MONSTA X a lansat primele poze individuale de concept în pregătirea revenirii cu albumul complet “FATAL LOVE”, care va avea loc în 2 noiembrie. Idolii oferă cu adevărat imagini care pun publicul pe jar!

Shownu pozează cu o imagine romantică, scăldat în lumina albă care îi încălzește trăsăturile feței, care sunt cuceritoare.

Joohoney are un concept puternic, care i se potrivește de minune, pozând încrezător și sfidător, înconjurat de culoarea roșu.

Fotografia lui Minhyuk este poate cea mai surprinzătoare. Realizată pe un fundal de culoarea lavandei, acesta privește către aparatul foto intens dar și misterios. Mai mult, fanii se întreabă de ce pe buzele sale se găsește sânge. Poza lui este în contrast cu restul fotografiilor membrilor MONSTA X.

Hyungwon are o alură de prinț, roșul aprins din fundal evidențiind trăsăturile feței sale delicate de model dar și părul său lung, închis la culoare, după care fanii Monbebe se omoară, și care îl fac un cuceritor irezistibil.

Kihyun, regele vocalist, pozează încrezător și subtil sexy, lumina de neon concentrându-se asupra trăsăturilor feței sale fine și asupra buzelor întredeschise. Machiajul său fumuriu din jurul ochilor contribuie la senzualitatea pozei.

Despre I.M, rapper-ul maknae, acesta le dă o lovitură fatală fanilor cu fotografia sa deloc inocentă și plină de magnetism! Îmbrăcat într-o geacă de piele și având un concept întunecat, idolul își etalează pieptul cu încredere și lasă fără respirație publicul.

Pregătiți-vă, pentru că mâine urmează noi fotografii promoționale, iar Kihyun a dezvăluit că în primul set de poze a fost „mai îmbrăcat” (nu știm ce înseamnă aceasta, dar dacă ne uităm la decolteul dezvăluit azi, ne putem imagina!).

Ați rezistat pozelor? Aveți un favorit?

Sursa: hellokpop

 

Un gând despre „Membrii MONSTA X sunt cu adevărat fatali în primele poze concept pentru revenire!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s