Creat în Coreea: 11 designeri care, îmbrăcând starurile coreene, au pus baza trendurilor

Made In Korea: 11 Trendsetting K-Designers Who Dressed Korean Celebs

Ce este kpop-ul fără kfashion? În spatele unui idol îmbrăcat frumos este mereu un designer cu o privire inovativă a cărui muncă este și mai amplificată de șarmul și stilul celui ce poată aceste piese vestimentare. Acești designeri coreeni sunt în lumina reflectoarelor în Coreea pentru talentul lor creativ în fashion.

Comoara hanbok-ului


Vestimentația tradițională coreeană, hanbok-ul, nu este doar un simbol al țesăturilor bogate a țării, ea include și o istorie captivantă, redată prin fiecare model, tesătură, broderie. Starurile kpop sunt cunoscute pentru faptul că incorporează elemente din hanbok în ținutele de scenă, aducând generației mai tinere versiuni mai impresionante. Prin aceasta, starurile kpop au recreat ținutele pentru a include tradițiile coreene, comoara națională și istoria coreenă pe scena muzicală globală.

Danha Seoul

Când membrele BLACKPINK au purtat hanbok-uri modernizate pentru videoclipul melodiei „How You Like That”, designerul Danha a devenit tema de discuție a orașului pentru alegerea plină de gust și fashion a vestimentației. „Prin crearea hanbok-urilor modernizate nu se înțelege că nu respect tradițiile noastre sau că le pun într-o lumină proastă. Vreau să demonstrez că hanbok-ul are mai multe șarmuri care pot scoate în evidență trăsăturile feminine. Mi-aș dorea ca hanbok-ul să pășească încet și pe piața fashion din străinătate” – a spus Danha pentru The Korea Times. Un alt motiv pentru a adora ținutele create de Danha? Ținutele sunt create din materiale organice sau reciclate, fiind prietenoase din punct de vedere ecologic!

Zijangsa

Momentul în care Jungkook din BTS a intrat în aeroport purtând un hanbok coordonat, simplu și comfortabil, oferind cu ușurință un look casual, a fost momentul în care brandul a ajuns brusc în atenșia tuturor, iar această piesă vestimentară a fost vândută în câteva minute! Aceasta este puterea lui Jungkook influencerul, dar și designul unic de la Zijangsa, un brand ce creează hanbok-uri comfortabile și ușor de purtat, care sunt și destul de afordabile. Setul purtat de idol costă doar 34,000 de woni (aproximativ 29$)! Cu o ținută comfortabilă ca aceasta, și noi ne-am dori să copiem stilul lui Jungkook!

Leesle Wang

Cine poate să uite această evoluție scenică legendară a lui Jimin din BTS pentru premiile Melon Music Awards? Designerul care a creat acest set din mantia neagră și pantaloni este Leesle Wang, nativ din orașul tradițional Jeonju. Ea a dezvăluit într-un interviu pentru Korea Now cum a primit apelul de la cineva care a întrebat-o dacă va putea sponsoriza ținute pentru un star kpop. Ea a spus: „Este pentru BTS! am țipat foarte tare în mintea mea, dar sunt o profesionistă, deci am rămas calmă și am întrebat „Ah, da?” Chiar și până atunci, Leesle a fost cunoscută pentru crearea hanbok-urilor pentru uz zilnic pentru bărbați și femei. Probabil că vom leșina dacă cineva ne-ar propune să-l îmbrăcăm pe Jimin!

Moda modernă


Pe covorul roșu și în dramele coreene, starurile sunt cunoscute pentru ținutele pe care le poartă, ținute ce inspiră pe alții și fac spectatorii și fanii și se îndrăgostească. Chiar dacă aceste creații nu sunt destinate pentru a fi purtate zilnic, acești designeri și-au lăsat amprenta asupra artei de a crea haine.

Minju Kim

Probabil că unii dintre voi au auzit de Minju Kim, care este câștigătoarea concursului televizat „Next In Fashion”. Ea le-a împrăcat pe membrele Red Velvet pentru a performa pe scenă, dar lumea a observat-o cu adevărat după rolul actriței Seo Ye Ji în drama „It’s Okay to Not Be Okay”. „Mă inspir din orice în jurul meu, începând de la cărți și scrisori la prieteni și vise. Aș putea descrie colecția mea ca fiind jurnalul meu”, a dezvăluit ea într-un interviu pentru HypeBae.

Moda elegantă masculină


Moda este definită de cel care o poartă, și nu altfel. Ceea ce face moda coreeană să fie captivantă este că ea estompează limita dintre stilurile feminine și masculine, dar redefinește rolurile de gen, lăsând hainele să vorbească pentru ele. Acești designeri doar creează ținute masculine elegante și simplificate care sparg limitele modei.

Jaybaek Couture

Jaybaek Couture este un brand iubit de multe celebrități pentru croitoria clasică, atenția pentru detalii și costumele individualizate care se potrivesc ca o mănușă. Celebritățile feminine iubesc stilul simplu dar totuși sexy, pe când celebritățile masculine adoră brandul pentru croitoria delicată și personalizată.

Kim Seo Ryeong

Dacă există un designer care are un portofoliu plin cu bărbați arătoși, acela este Kim Seo Ryeong. Considerat un veteran în îmbrăcăminte masculină, Kim Seo Ryeong și-a lansat brandul în anul 1996. El a câștigat câteva premii în design pentru stilul lui clasic impecabil care trece testul timpului.

Frumusețea feminină diafană


Următorii designeri sunt cunoscuți pentru stilul lor feminin sofisticat și delicat, care transformă starurile feminine în zâne de vis.

Lang N Lu

Pentru promoțiile cu „Flower Shower”, HyunA a colaborat cu designerii de la Lang N Lu pentru a crea o imagine florală, cu o nuanță de flirt și totuși provocator. Rezultatul a fost o revenire solo unică, cu ținute ce au îmbiat frumusețea și personalitatea Hyunei. Brandul este multiubit de staruri pentru „reprezentarea femeii care respinge ordinea actuală cu stiluri funky, sexy, jucăușe și multiculturale”.

Ti:baeg

Ti:beag este un alt brand ecologic care nu doar se inspiră din elemente ale naturii, dar și utilizează țesături și metode de prelucrare a țesăturii care nu sunt dăunătoare naturii. Oferind o imagine plutitoare, de vis țesăturilor feminine, celebritățile adoră brandul pentru ținutele simple dar totuși care ies în evidență.

Ținute cool de stradă


Moda coreeană este în primul rând definită de stilul de stradă. Este stilul ce combină ținutele comfortabile de purtat cu elemente funky și pretențioase – o balanță deseori greu de atins dar demonstrat fără probleme de starurile kpop.

KYE

Nu se poate vorbi despre moda de stradă fără a o menționa pe KYE. Ea a creat ținute pentru cele mai hot staruri și a continuat să exploreze stiluri urbane și sportive. Cu prieteni ca CL, G-Dragon și modelul Irene, designerul Kathleen Kye are inspirații fără sfârșit la dispoziția ei. Pentru ținutele ei din mai multe piese, designerul are un alt punct de vedere. „Îmi place să despart lucrurile”, a spus ea pentru revista W Magazine.

D’Antidote

D’Antidote este un brand puternic și neînfricat când vine vorba de ținute de stradă. Amprenta brandului combină moda de stradă cu moda contemporană, oferind starului o energie tânără, energetică și vibrantă.

Greedilous

Greedilous este un brand cunoscut pentru culorile vibrante și puternice, printurile și țesăturile ce captează ușor atenția. Dacă ați iubit rochia lui Jihyo în promoțiile trupei TWICE, este pentru că acest brand este și un brand iubit la nivel global pentu ținutele ce întorc capetele!

 

sursa: soompi

Un gând despre „Creat în Coreea: 11 designeri care, îmbrăcând starurile coreene, au pus baza trendurilor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s