După ce o poză editată cu Chanyeol și Rosé s-a răspândit online, Dispatch decide să ia măsuri legale dure împotriva celor care le folosesc numele în scopuri false!

Se pare că Dispatch s-a înfuriat la vederea știrilor false împărtășite sub numele lor și decide să-i pedepsească pe făptași!

În lumina controversei recente a membrului EXO, Chanyeol, pe internet a circulat o fotografie editată cu acesta și Rosé din BLACKPINK. 

După ce fanii au văzut fotografia, au apărut zvonuri că Chanyeol și membra BLACKPINK se întâlneau, în timp ce oamenii au început să susțină că presa de știri Dispatch a postat original această fotografie cu cei doi. Poza editată a apărut, de asemenea, în diferite comunități online de fani din 2018 și a reapărut în lumina acuzațiilor recente ale lui Chanyeol.

Presupusa fostă iubită a lui Chanyeol susținuse că membrul a înșelat-o de nenumărate ori cu diferite alte fete, inclusiv cu membre din grupuri k-pop de fete. Pe măsură ce zvonurile s-au răspândit, internauții coreeni au răspândit din nou fotografia cu Chanyeol și Rosé din 2018. Unii internauți au crezut că fotografia era reală datorită filtrului și a fost editată la perfecție, ca și când ar fi fost lansată de Dispatch.

Cu toate acestea, fotografia s-a dovedit a fi o fabricație. Mai mult, s-a dezvăluit, dar se știa deja oricum, că Dispatch nu raportase niciodată despre întâlnirea celor doi.

După ce fotografia a reapărut, Dispatch a postat un avertisment pe pagina lor de Instagram. Aceștia au declarat că vor întreprinde acțiuni legale stricte împotriva oricui utilizează numele ”Dispatch” pentru a răspândi informații false.

De asemenea, au ținut să spună încă odată că fotografia este editată.

Sursa

Un gând despre „După ce o poză editată cu Chanyeol și Rosé s-a răspândit online, Dispatch decide să ia măsuri legale dure împotriva celor care le folosesc numele în scopuri false!

  1. Anamaria

    Se pare ca „fanii” sunt porniti sa il distruga pe saracul chanyeol cat de rai pot fii coreeni astia …chiar ma doare sufletul sa vad cum il ataca toata lumea

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s