YG Ent. dezvăluie programul trupei TREASURE pe anul acesta + lansarea primului album întreg în luna ianuarie 2021

În data de 30 octombrie, YG Entertainment a lansat o declarație oficială prin care actualizează fanii cu privire la planurile de promovare din viitorul apropiat al grupului TREASURE, cu ocazia lansării celui de-al 3-lea single album!

Agenția a spus:

”Bună ziua, aici este YG Entertainment.

Dorim să exprimăm sincerele noastre mulțumiri față de fanii TREASURE MAKER care au susținut debutul și creșterea trupei TREASURE, ca și cum ar fi privit un bebeluș făcând primii pași.

Datorită sprijinului și încurajărilor mari ale fanilor, TREASURE, care a debutat în data 7 august, a reușit să lanseze anul acesta 3 albume single pe o durată de 4 luni. Încă o dată, vă mulțumim sincer.

Astăzi, am dori să spunem pe scurt planurile de promovare și de revenire ale membrilor TREASURE, dar și noutățile cu privire la primul album complet al grupului.

Planificăm cea mai lungă perioadă de promovare continuă cu cel de-al treilea album single, intitulat „The First Step: Chapter Three”, care va fi lansat pe 6 noiembrie.

În luna decembrie, există numeroase festivaluri muzicale de sfârșit de an și diverse ceremonii de premiere, așa că TREASURE se va concentra pe evoluția cu cea de-a treia melodie de titlu, „MMM”, la aceste ceremonii, mai degrabă decât să încerce să se grăbească cu lansarea albumului complet; punctul culminant al seriei „The First Step”, care va fi primul album complet al trupei TREASURE, va fi lansat anul viitor, 2021, în luna ianuarie, alături de fanii TREASURE MAKER.

În final, dacă putem oferi o știre de bun venit, intenționăm să reluăm și să continuăm emisiunea trupei TREASURE „TREASURE MAP”, care s-a terminat datorită debutului trupei, începând din ianuarie, în sincronizare cu planurile de revenire cu albumul complet; cerem dragostea și atenția abundentă a fanilor.

Vă mulțumim!”

Între timp, cea de-a 3-a revenire oficială va avea loc în data de 6 noiembrie!

Sursa

Un gând despre „YG Ent. dezvăluie programul trupei TREASURE pe anul acesta + lansarea primului album întreg în luna ianuarie 2021

  1. Pingback: TREASURE dezvăluie primul teaser video coregrafic pentru revenirea cu ”MMM”! | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s