14 Grupuri K-Pop care trebuie să decidă dacă își reînnoiesc contractele în 2021

Aceste trupe vor trebui să își reînnoiască contractele dacă doresc să continue să promoveze. Unele dintre ele se vor destrăma inevitabil. Altele vor continua (poate cu mai puțini membri).

Grupurile K-pop care au debutat fie în 2014, fie în 2015, vor trebui probabil să discute despre reînnoirea contractelor în 2021. După cum știți, contractele pentru idolii K-pop durează de obicei 7 ani – ceea ce înseamnă că trebuie să își reînnoiască contractele după 7 ani dacă vor să continue să promoveze împreună cu grupurile lor. De aici a luat naștere faimosul  „blestem de 7 ani”. Pentru unele grupuri, membrii încep să aibă viziuni diferite și, în cele din urmă, decid să plece de la echipă pentru a se concentra asupra viselor lor.

Vă invităm să citiți lista de mai jos pentru a vedea ce grupuri vor trebui să discute despre contractele lor anul viitor!

Red Velvet

WINNER

GOT7

MAMAMOO

Lovelyz

LABOUM

iKON

TWICE

MONSTA X

OH MY GIRL 

Seventeen 

April

DAY6

GFRIEND

Credeți că dintre aceste trupe există unele care se vor destrăma? V-ați dori ca unele trupe să își părăsească agențiile? Dacă da, care sunt acestea?

 

Sursa

10 gânduri despre „14 Grupuri K-Pop care trebuie să decidă dacă își reînnoiesc contractele în 2021

  1. Irina

    Eu sper sa nu se destrame niciuna. Plus ca toate au succes mai mult sau mai puțin deci nu cred ca se pune problema de destrămare. Cât despre părăsitul agenției, sunt de părere că IKON ar trebui să o facă, deoarece YG îi promovează foarte puțin si de-abia scot și ei un mini-album pe an

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s