Big Hit va lansa un nou grup de băieți cu membrii eliminați în cadrul emisiunii I-LAND

Tocmai a fost anunțat că Big Hit Entertainment se pregătește să debuteze un nou grup de băieți!

Big Hit Japan tocmai a lansat câteva știri interesante pentru toți fanii emisiunii I-LAND, bucurându-i cu veștile bune! Agenția a dezvăluit că va exista un proiect măreț numit „Big Hit Global Project”, care îi va face pe artiști să-și înceapă călătoria pe scenă în Japonia înainte de a-și lansa cariera la nivel mondial.

I-LAND a fost una dintre emisiunile care au reușit să emoționeze telespectatorii până la lacrimi. Concurenții care au câștigat au avut șansa măreață de a-și îndeplini visurile debutând. Astăzi, trupa ENHYPEN are o popularitate în creștere. Cu toate acestea, fanii nemulțumiți de rezultate au stârnit controverse, susținându-și opiniile pe rețelele de socializare.

Concurenții eliminați anterior care au obținut șansa de a debuta în cadrul proiectului sunt: Taki, K, EJ, Nicholas și Kyungmin. Au fost foarte îndrăgiți de fani în perioada emisiunii și au fost introduși într-un videoclip lansat pe canalul oficial al companiei, Big Hit Labels pe YouTube, unde fiecare membru s-a prezentat spectatorilor. Puteți urmări videoclipul mai jos:

În descrierea oferită, s-a dezvăluit că trupa nu va fi compusă doar din acești 5 membri. Big Hit Entertainment intenționează să adauge membri suplimentari și vor fi ținute audiții curând. Aceste audiții vor avea loc special pentru alegerea unor candidați care să se alăture noului grup. Big Hit Entertainment a făcut câteva mișcări serioase pe tot parcursul anului și se pare că nu se va opri prea curând.

Sursa: koreaboo

5 gânduri despre „Big Hit va lansa un nou grup de băieți cu membrii eliminați în cadrul emisiunii I-LAND

  1. SoStupid

    Am inceput anul bine 😍ma bucur pentru ei 🤭..si vestea ca se mai adauga membri in trupa m-a bucurat enorm ❤❤Poate debuteaza si Hanbin impreuna cu ei 😍🥺
    Hwaiting 🙌

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s