SM Entertainment ne spune că „SHINee is back”

Veste epică pentru fanii Shawols! SM Entertainment a anunțat după 3 ani faptul că SHINee a revenit”.

Se pare că grupul senior de băieți are planuri mari pentru 2021, potrivit unui nou teaser care a început să circule pe rețelele de socializare. Grupul a început să reapară în forță pe Twitter în timpul mega concertului de la SM Entertainment, SMTown Live „Culture Humanity”, care a adus toți artiștii companiei pe o singură scenă.

În timpul reprezentațiilor, SHINee a lansat un anunț video în care și-a tachinat fanii cu o posibilă nouă eră. În videoclip, vedem cu nostalgie unele dintre cele mai mari hituri ale acestora începând cu 2008. Clipul redă scene din videoclipurile emblematice în ordine cronologică, cu melodii precum „Replay” din 2008, „Juliette” din 2009, „Sherlock” din 2012 și chiar și „Our Page” din 2018. După, a fost aruncată bomba: „2021 SHINEE IS BACK”.

Încă nu se știe exact dacă ne putem aștepta la un nou album, dar teaserul a fost mai mult decât suficient pentru a trimite fanii într-o criză de entuziasm. „Shinee a furat literalmente spectacolul cu imaginile video pe care le-a adus”, a spus un fan în timp ce un altul a scris: „Acesta este motivul pentru care industria a fost atât de liniștită, fără muzică strălucitoare de trei ani, frate.”

„Nu au trecut nici măcar 24 de ore de când a început 2021, dar este deja mult mai bun decât 2020 din cauza acestui #SHINee”, a spus un fan într-un tweet. Altul a scris cu majuscule: „Dacă credeți că o să țip despre [revenirea trupei] SHINee din 2021 pentru tot restul zilei atunci aveți dreptate”. Un alt fan a adăugat: „Cel mai bun lucru pentru fiecare revenire SHINee este când folosesc vocea lui Minho zicând „SHINee is back” , face totul mai real.” 

După cum au subliniat și unii fani, a fost o așteptare lungă. Pentru fanii japonezi, cel mai recent album este „Five”, care a fost lansat în ianuarie 2017. Trilogia completă a albumul coreean „The Story of Light” a fost dezvăluit în 2018. În plus, „The Story of Light EP.3” este ultima lansare în care apare răposatului membru Jonghyun, după moartea sa.

De atunci, fiecare dintre băieți și-a găsit succesul în propriile sale „aventuri” solo în industria muzicală, dar pe o notă similară cu  mențiunile fanilor anterioare. Cum Onew, Key și Minho au fost eliberați din serviciul militar în cea de-a doua jumătate a anului 2020, fanii speră ca 2021 să le aducă o revenire spectaculoasă a grupului și că vor auzi „SHINee is back” cât mai curând.

SM Teases SHINee Comeback During SMTOWN LIVE Online Concert

Sursa

4 gânduri despre „SM Entertainment ne spune că „SHINee is back”

 1. Wowang

  Nu mi-a venit sa cred cand am vazut, ba chiar mai aveam putin si imi dadeau si lacrimile. Am asteptat și astept cu nerabdare ziua marei reveniri. Uaah, sunt foarte entuziasmat, nu mai am răbdare! 🤣

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Iuliana Florentina

  Eu una am plâns când am văzut😭, abia aștept să-i văd, și să revină ❤🥰💕sunt atât de entuziasmată și de fericită pentru ei❤🥰

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s