Nana se apără după ce internauții au criticat-o pentru că i-a luat „prea mult timp” să spună discursul de acceptare al premiilor

Nana s-a apărat împotriva internauților.

Recent, Nana a fost criticată de internauți pentru că a stat „prea mult timp” pe scenă in momentul discursului de acceptare al premiilor.

La premiile KBS Drama 2020, Nana a câștigat „Premiul de excelență” ca actriță principală în drama „Memorials”. Cu toate acestea, internauții au criticat-o pentru că i-a luat mai mult de 5 minute să țină discursul de mulțumire, deoarece timpul a fost menit să fie împărțit cu toți actorii care au câștigat în aceeași categorie. După ce discursul ei a depășit cele 5 minute, prezentătorul a spus glumind: „Șeful tău (pe baza personajului ei) stă chiar în spatele tău, așa că trebuie să-ți spun că trebuie să-ți închei discursul acum”.

Câteva reacții la moment au fost: „Nu-i pare rău de toți actorii seniori care stau în spatele ei? Timpul trebuia să fie împărțit între ei pe baza unei curtoazii comune și tocmai a ocupat singură majoritatea timpului.”, „Persoana care și-a rostit discursul înainte de ea a scurtat-o ​​și ați putea spune că erau atenți față de ceilalți actori și actrițe care așteaptă să vorbească.”

Ca răspuns la aceste acuzații, Nana a scris pe Instagram: „Nu știi niciodată când vei primi acest premiu. Am vrut doar să-mi transmit recunoștința sinceră fără a lăsa pe nimeni deoparte. Să spui un discurs într-o manieră simplă și grozavă un lucru pe care cineva îl dorește? Nu sunt atât de bună cu cuvintele. În aceea zi minunată, în timp ce primeam acel premiu atât de important, nu-mi vine să cred că ar fi trebuit să stau să studiez alte persoane atunci când își țin discursul. Pare ciudat. Sper că vor fi mai mulți oameni care să-i poată felicita pe alții pentru un eveniment fericit.

În ciuda explicațiilor sale, internauții continuă să o privească într-o lumină negativă. Unele comentarii includ:

„Te-am felicitat și înțelegem perfect ceea ce spui. Dar, ai fost puțin nepăsătoare față de ceilalți actori.”

„Imagineazăți că ești un seniorcare împărtășea același premiu cu un alt actor/actriță debutant. Și vedeți că unui începător îi ia foarte mult timp să țină discursul lor iar asta ar duce ca al tău să trebuiască să fie scurtat. Atunci a cui este vina?”

„Chiar și prezentatorii ți-au dat un semnal indirect. Încercau din greu să-ți atragă atenția, pentru că se temeau că ceilalți actori din spatele tău nu vor avea timp suficient pentru discursurile lor.”

„În loc să te aperi, ai fi putut scrie pur și simplu mai mult din discursul tău pe Instagram”.

„Cho Yeo Jeong nu a putut spune multe din cauza ta… Sper doar că poți dezvolta o minte mai matură”.

Ce părere aveți despre această problemă?

Sursă

Un gând despre „Nana se apără după ce internauții au criticat-o pentru că i-a luat „prea mult timp” să spună discursul de acceptare al premiilor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s