Jimin din BTS a creat agitație printre fani în urma ultimei postări de pe Weverse

Cântărețul BTS, Jimin, lasă fanii într-o frenezie după ce a scuzat Weverse;  Iată ce s-a întâmplat

Jimin, membru al grupului BTS, a atras atenția tuturor fanilor în urma postării sale de pe Weverse.

Mai mulți fani internaționali s-au îngrijorat atunci când Jimin și-a cerut scuze prin intermediul platformei Weverse, postând în coreeană următoarele cuvinte: „#Jungin-ah, îmi pare rău”. Scuzele venite din senin au lăsat o mare majoritate a fanilor internaționali confuzi și, nu după mult timp, aceștia au început să discute despre acest subiect pe Twitter. ARMY sud-coreeni au clarificat la scurt timp situația, informând comunitatea internațională că postarea se referă la un caz tragic de abuz asupra copiilor din Coreea de Sud.

Soo Choi, un fan cunoscut al grupului BTS, a explicat că o fetiță pe nume Jung In a fost maltratată de către părinții ei adoptivi, iar acest lucru a adus la moartea tragică a copilului. Hashtag-ul „# 정인 아 _ 미안해” („# Jungin-ah, îmi pare rău”) este folosit acum în Coreea pentru a face dreptate copilei. Potrivit site-ului de știri Koreaboo, fetița nu avea mai mult de 16 luni, iar părinții adoptivi ai acesteia au fost arestați de Biroul de Poliție din Seul, Yangcheon, la data de 13 octombrie 2020 pentru omorul fiicei lor.

Mai multe videoclipuri au arătat că fetița a fost supusă violenței fizice și psihice de către părinții acesteia. Cazul a fost adus în lumina reflectoarelor sâmbătă, pe 2 ianuarie, când canalul de știri SBS a dezvăluit în mod amănunțit detalii necunoscute despre brutalitatea cu care s-a confruntat acest copil.

Sursa

Un gând despre „Jimin din BTS a creat agitație printre fani în urma ultimei postări de pe Weverse

  1. jililly

    Foarte trist, cam în toate țările se întâmplă mult mai grave și rămânem șocați, în ideea că nu putem/reușim să facem ceva, chiar și târziu. Nu am cuvinte. Pur și simplu, este ceva neașteptat, până la urmă suntem ființe și respectam acest dar: suntem sănătoși acum, să trăim clipa…respectam semenii noștri, indiferent de vârstă, rasă, religie etc…eu asta fac și acum, mult respect pentru semenii noștri, ajut cât pot, cât îmi permit …chiar să nu rămână triști. E prea de tot!

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s