Rain povestește despre cum Park Jin Young a plătit spitalizarea mamei sale grav bolnave

Ploaia se deschide despre cum Park Jin Young a plătit facturile spitalului mamei sale bolnave înainte de a trece

În cel mai recent episod din „My Ugly Duckling”, Rain s-a gândit la momente decisive din viața sa de până acum.

Cântărețul a fost invitat special în episodul din data de 3 ianuarie al reality show-ului găzduit de SBS, unde Shin Dong Yup i-a cerut să numească trei oportunități care i-au schimbat viața.

Rain a răspuns rapid, aducându-l în discuție pe mentorul său, Park Jin Young. Acesta l-a descoperit pe Rain acum 20 de ani și l-a debutat ca prim artist masculin al agenției JYP Entertainment, în 2002. (Deși a debutat solo cu numele de scenă Rain sub aripa lui Park Jin Young în 2002 , acesta a debutat inițial sub o altă agenție, ca membru al grupului de băieți Fanclub în 1998. Grupul, care nu era bine cunoscut publicului, s-a desființat doi ani mai târziu.)

Rain a declarat: „Prima mare oportunitate din viața mea a fost să-l cunosc pe Park Jin Young. Cred că toată lumea știe acest lucru, dar o mai spun o dată, familia mea a suferit multe greutăți în trecut. În jurul anului 1997 sau 1998, nu aveam bani să plătesc facturile medicale ale mamei mele. Am căutat sprijin de la mai multe persoane și locuri destinate ajutorului, însă nimeni nu s-a oprit să îmi întindă o mână de ajutor.”

Rain a continuat: „Situația a fost de așa natură încât singura șansă de supraviețuire a mamei mele era acea de a merge la spital. Era sfârșitul anului, încă îmi amintesc asta. Cred că era Ajunul Crăciunului sau cu o zi înainte când i-am dat un telefon lui Jin Young și i-am spus: ‘Hyung, te rog, salvează-mă. Nu am bani să plătesc spitalizarea mamei mele, așa că în prezent nu poate merge la spital.’”

„Park Jin Young și-a anulat brusc întreg programul și a venit la mine acasă, iar împreună am dus-o pe mama la mașina lui”, și-a amintit Rain. „Ne-a condus la spital, unde a semnat garanția legală că îi va plăti factura spitalizării. Așa a reușit în sfârșit să fie internată mama mea la spital și datorită lui a putut să mai trăiască încă două-trei săptămâni. ”

Rain a devenit vizibil emoționat atunci când a declarat că a fost recent la masă cu Jin Young și că i-a mulțumit pentru faptul că l-a ajutat să își câștige existența.

„Când eram tânăr, mă uitam la copiii care își permiteau să intre în pizzerii și să mănânce pizza și mă simțeam atât de invidios”, a continuat el să împărtășească. „Atunci când am văzut copii coborând din mașini frumoase, îmbrăcați călduros în paltoane și ținându-se de mână cu părinții în timp ce mergeau în restaurantele de familie, m-am gândit: „Cum sunt acei copii atât de norocoși, când viața mea este atât de grea?’”

În ceea ce privește cea de-a doua oportunitate ce i-a schimbat viața, Rain a declarat: „A doua mare oportunitate a fost întâlnirea cu directorii Wachowski. Așa am putut experimenta piața din SUA. ”

Al treilea moment important din viața mea”, a continuat el, „a fost atunci când am întâlnit-o pe soția mea, Kim Tae Hee.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s