A.C.E va lansa o colaborare cu Steve Aoki + lansează tracklist-ul revenirii!

Prima colaborare a unei trupe de băieți din K-pop este una de vis!! Trupa A.C.E a dezvăluit identitatea artistului misterios cu care a lucrat, nimeni altul decât artistul internațional Steve Aoki! Sunteți pregătiți?

În 3 ianuarie, A.C.E a lansat teasere suprize cu hashtag-urile „ACE_PROJECT,” „ACE_Collaboration” și „2021forChoice” care indica faptul că idolii vor lansa prima colaborare a anului 2021. Data lansării va fi 8 ianuarie.

După primele teasere, trupa de băieți a împărtășit un clip postat de Steve Aoki. Astfel a fost dezvăluit că A.C.E a colaborat cu DJ-ul de renume internațional pentru un remix al melodiei lor de titlu  „Favorite Boys.” Versiunea remix se intitulează „Fav Boyz (Steve Aoki’s Gold Star Remix) și are și o variantă feat. Thutmose, un rapper american. 

Teaser-ul video de 20 de secunde postat de Aoki oferă o previzualizare pentru „Favorite Boys (Gold Star Remix).” Pe lângă teasere, A.C.E , A.C.E a lansat lista melodiilor de pe noul album:  „Fav Boyz (Steve Aoki’s Gold Star Remix),” Fav Boyz (feat. Thutmose)” [Steve Aoki’s Gold Star Remix], și varianta instrumentală a remix-ului.

A.C.E este a doua trupă K-pop care lansează un remix cu Steve Aoki, după BTS ( „Mic Drop” și  „The Truth Untold.„). Aoki a mai lansat melodii cu BTS („Waste It on Me”) și cu MONSTA X („Play It Cool”) – pentru care a și produs cântecul.

Reamintim că Steve Aoki este un producător, DJ, entertainer și chiar director de companie renumit din SUA, ce deține recorduri fără număr în industria muzicală, inclusiv albume care au ajuns pe locul 1 în Billboard și o nominalizare la premiile Grammy.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s