Kim Hyun Joong vorbește despre perioada în care s-a izolat de public și despre cum a salvat viața unui om

Kim Hyun Joong Opens Up About His Break From The Public Eye And The Story Of How He Saved A Man’s Life

Părerile cu privire la Kim Hyun Joong sunt împărțite și azi. Vedeta s-a ferit multă vreme să iasă în public, dar acum pare să facă încă un pas spre revenire.

În episodul din „Ask Us Anything Fortune Teller” de la KBS Joy, difuzat pe 4 ianuarie, Kim Hyun Joong a apărut ca oaspete și le-a povestit spectatorilor cum s-a descurcat în ultimii trei ani. Deoarece aceasta a fost prima sa apariție într-un show de diverstisment din ultimii trei ani, a avut multe de spus.

„Ask Us Anything Fortune Teller” este un spectacol în care oaspeții își spun grijile și solicită sfatul celor două gazde, Lee Soo Geun și Seo Jang Hoon. Kim Hyun Joong, care a împlinit 36 ​​de ani anul acesta după vârsta coreeană, și-a împărtășit și el problemele, declarând: „În viața mea de zi cu zi, sunt foarte conștient de modul în care alții mă privesc. Natural sunt o persoană veselă, dar mă simt atât de mic. Cum să mă simt mai puțin abătut și să trăiesc cu bucurie? ”

Ca răspuns, Seo Jang Hoon a comentat că lui Kim Hyun Joong i s-au întâmplat multe lucruri și a întrebat când au avut loc aceste incidente. Acest lucru se referea la procesul lui Kim Hyun Joong care a început în 2014 cu fosta lui iubită. La întrebarea lui Seo Jang Hoon, el a răspuns: „Când aveam 29, 30 de ani. Acum cinci ani.” Deși cazul său a fost soluționat în noiembrie anul trecut, el nu a revenit încă pe scena dramelor. Ultima sa dramă a fost în 2018,  „When Time Stopped”.

Kim Hyun Joong a continuat spunând: „Bineînțeles, nu pot să spun că am dreptate. Dar am același vis în fiecare zi. Mă simt puțin confortabil în fața familiei, dar mă simt descurajat ori de câte ori întâlnesc pe cineva nou. Simt că acea persoană mă va judeca. Nu am putut apela la colegii celebri. Am simțit că existența mea în sine era o pacoste. Am crezut că nu va fi bine să se apropie de mine.”

Asta nu înseamnă că Kim Hyun Joong a evitat cu totul munca. El a explicat: „Am lucrat în mod constant. Nu aș putea fi prea deschis, așa că mulți oameni presupun că nu sunt la îndemână. Recent, managerul meu a adus scenariul pentru „Indian Pink”, un film independent. La început, l-am respins. Dar regizorul a spus că  trebuie să joc eu acest rol și  m-a convins. Când m-am trezit în fața camerei, m-am umplut de emoții. M-am gândit : „La asta mă pricep, de ce îmi fac griji?” Am decis să dau piesei totul pentru că simțeam că este ultima șansă pe care o primesc în viață.”

Kim Hyun Joong a primit un premiu la un festival de film independent american pentru interpretarea sa. Dar el a comentat că nimeni nu i-a acordat atenție.

În august, actorul a ajuns la știri pentru că a salvat viața unui bărbat oferindu-i primul ajutor. El a povestit din perspectiva lui evenimentul: „În timp ce făceam o pauză de la muncă, am mers la scufundări. Din această cauză, am învățat proceduri de prim ajutor. Într-o zi, ieșeam dintr-un restaurant cu o cunoștință când am auzit un zgomot puternic din interiorul restaurantului. Un bărbat era pe podea întins și era rigid. Am efectuat manevre de resuscitare timp de trei minute, dar nu a existat niciun răspuns. Sincer să fiu, am fost atât de speriat. M-am întrebat dacă nu m-am implicat unde nu ar fi trebuit. Deoarece bărbatul nu și-a recăpătat conștiința atât de mult timp, chiar m-am gândit că aș avea probleme dacă i s-ar întâmpla ceva. A fost un gând foarte egoist.”

A continuat spunând: „Din fericire, omul s-a trezit. M-am simțit puțin rușinat de mine, așa că am ieșit în grabă de acolo. Am fost contactat mai târziu, dar tind să intru în panică când primesc apeluri unul după altul. Deci, am băut și m-am culcat. A doua zi, m-am trezit și am văzut numele meu pe lista celor mai căutate articole. Nici măcar nu mă simțeam în stare să fac clic pe el. Compania mea m-a contactat  și mi-a explicat că bărbatul a contactat un reporter.”

Gândindu-se la incident, Kim Hyun Joong a comentat că a fost un eveniment miraculos. El a mai afirmat că unii oameni au început să îl vadă cu alți ochi după cazul din trecut ca urmare a incidentului și că a fost inspirat să regândească lucrurile și să aibă curajul să preia din nou frâiele în viața lui.

După ce a auzit povestea lui Kim Hyun Joong, Seo Jang Hoon a spus: „Ai avut un mare succes imediat după ce ai debutat la vârsta de 19 ani (vârsta coreeană). Cu mâna pe inimă, gândește-te la asta. Vrei să te întorci la acele zile? ” Kim Hyun Joong a răspuns prompt: „Nu”

Lee Soo Geun a adăugat că există momente în care simți că toată lumea te critică, dar este important să le consideri opiniile ca pe un sfat. El a explicat că a fi subiectul discuției este rezultatul propriei greșeli și că trebuie să își asume consecințele faptelor sale.

Seo Jang Hoon l-a sfătuit în cele din urmă: „Nu-ți poți șterge trecutul și începe din nou. Aceste lucruri nu se repară perfect. Doar trăiești cu trecutul.”

În cele din urmă, Kim Hyun Joong a declarat: „Ați spus că nu există un remediu complet pentru rănile mele, dar cred că eu  căutam un leac complet. Acum, cred că trebuie să duc răul cu mine. Asta a fost o mică consolare.”

Sursa

2 gânduri despre „Kim Hyun Joong vorbește despre perioada în care s-a izolat de public și despre cum a salvat viața unui om

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s