Minho din SHINee apare în “Lovestruck In The City”!

Ryu Kyung Soo Crosses Paths With SHINee’s Minho After Argument With Han Ji Eun In “Lovestruck In The City”

Echipa K-dramei “Lovestruck In The City” încântă spectatorii cu primele poze din episodul în care va apărea Minho din SHINee.

Drama originală KakaoTV „Lovestruck in the City” a dezvăluit noi fotografii ale apariției speciale a lui  Minho!

„Lovestruck in the City” este o dramă scurtă despre povestirile realiste ale tinerilor care trăiesc în oraș. Han Ji Eun o interpretează pe Oh Sun Young, care se ghidează după instinctele ei și este pasionată de dragoste. Ryu Kyung Soo îl interpretează pe Kang Geon, un om care vrea să fie singur.

Pe 5 ianuarie, drama a oferit o avanpremieră a despărțirii aprinse a lui Oh Sun Young și Kang Geon. Cei doi sunt în mijlocul unei străzi și, în ciuda vremii friguroase, Kang Geon poartă o bluză cu mânecă scurtă. Cele două personaje au simțit că sunt atrase unul de altul încă de la început, dar acum, ochii lor sunt reci și distanți, iar scânteia romantică dintre ei s-a transformat în resentimente puternice. 

După despărțire, Kang Geon îl întâlnește pe Oh Dong Shik (Minho) la stația de autobuz. Prima lor întâlnire este neobișnuită, dar, dintr-un anumit motiv, cei doi par să reacționeze imediat. Spectatorii sunt curioși de relația lui Kang Geon și Oh Sun Young și de rolul pe care Minho îl va juca în dramă.

Echipa de producție a comentat: „Al cincilea episod care va fi difuzat astăzi (5 ianuarie) va descrie sincer povestea despărțirii lui Kang Geon și Oh Sun Young, precum și subiectul„ organizării lucrurilor după o despărțire”. Răspunsurile lor le vor reaminti spectatorilor de relațiile lor din trecut. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare și prima apariție a lui Minho.”

Voi urmăriți serialul?

Sursa

Un gând despre „Minho din SHINee apare în “Lovestruck In The City”!

  1. Pingback: Minho din SHINee va găzdui emisiunea „My Ugly Duckling” | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s