Fanii protestează în fața clădirii Big Hit Entertainment + cer ca Jimin din BTS să fie tratat mai bine?

BTS se bucură de un mare succes la nivel național, dar și la nivel global. Pe măsură ce devine mai populară, e ceva normal ca la un moment dat să apară și anti-fani.

Cu toate acestea, BTS are un mare fandom care susține trupa, iar agenția lor se ocupă în mod constant de postările și comentariile negative despre membri, luând chiar și măsuri legale.

Recent, s-a dezvăluit că un mic grup de fani nu sunt mulțumiți de compania Big Hit Entertainment și au trimis un camion în fața clădirii Big Hit, declarând că Jimin a fost maltratat și nu a fost gestionat bine de agenție. Pe camion au fost afișate următoarele fraze: „Big Hit ar trebui să-i planifice lui Jimin diverse promoții individuale pentru a nu risipi un talent excepțional și remarcabil”, „Big Hit ar trebui să înceteze să nu mai ascundă realizările lui Jimin”, „Big Hit ar trebui să protejeze drepturile lui Jimin” și „Luați măsuri împotriva celor care scriu și distribuie postări negative despre idol”.

Internauții coreeni nu au stat deoparte cu privire la acest subiect și au criticat acțiunea de a trimite un camion de protest. Aceștia au subliniat că cei care au trimis camionul nu sunt fani, ci, de fapt, sunt anti-fani. Ei au comentat pe un site online:

 • „Nu înțeleg de ce fac asta”.
 • „Jimin primește mult sprijin din partea companiei. El e unul dintre principalii dansatori din trupă. E vocalist principal. Primește multe versuri în melodiile de la BTS. El chiar e în centru pe la interviuri și reclame. Ce mai doresc?”
 • „Big Hit a luat măsuri legale împotriva celor care răspândesc comentarii negative”.
 • „Ce fac? Nu are sens”
 • „Despre ce risipire de talent vorbesc? Jimin primește multe versuri și apare de multe ori în „Run BTS”. De asemenea, are mereu cea mai frumoasă coafură”
 • „Camionul de protest este trimis de un fan din afară, lol, e foarte evident”.

Chiar și fanii internaționali și-au dat cu părerea, spunând că nu înțeleg care ar fi motivul acestui proces.

Voi ce credeți? Jimin nu e tratat cum trebuie de către agenție?

Sursa: allkpop.com

4 gânduri despre „Fanii protestează în fața clădirii Big Hit Entertainment + cer ca Jimin din BTS să fie tratat mai bine?

 1. Gaby

  Consider ca toți membrii sunt tratați bine de agenție. E trist ca mereu apar astfel de incidente – nici nu vreau sa ma gandesc cum se simte Jimin cand vede acel camion/articolele si merge la muncă…cred ca se simte prost

  Apreciază

  Răspunde
 2. Diana

  Sincera sa fiu si nu o zic cu răutate dar V, Jk și Jimin sunt chiar tratați foarte bine pe când dacă ne uităm la Hyungline….treaba nu sta foarte bine adică atunci când Jin a fost scos din nu m-ai știu ce revista nu prea sa făcut mare tamtam.
  După părerea mea agenția nu-i tratează la fel de bine pe toti.

  Apreciază

  Răspunde
 3. Mia

  Bts sunt foarte bine tratați de către agenție acest camion a fost trimis de antifani ca sa faca rau agenției si sa îi facă pe army ca sunt tratați rau

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s