Hyoyeon din Girls’ Generation răspunde acuzațiilor precum că ar ști mai multe despre cazul ‘Burning Sun’

Hyoyeon din Girls ‘Generation rupe tăcerea și vorbește despre controversa legată de clubul „Burning Sun”!

După cum s-a dezvăluit înainte, primul informator al scandalului „Burning Sun”, Kim Sang Kyo, susținea că membra celebrei trupe știe cine l-a agresat, dar și cine e actriță de top care a consumat droguri în noaptea în care a fost invitată ca DJ. La scurt timp, agenția idolului, SM Entertainment, a intervenit, declarând că nu are nicio legătură cu acuzațiile.

Mai târziu, Hyoyeon a vorbit despre aceste acuzații pe Instagram. Ea a distribuit aceeași imagine ca a lui Kim Sang Kyo alături de mesajul:

„Haideți~ Fiți calmi! ~ Credeți că am stat degeaba pentru că nu am fost activă, dar am muncit din greu. Am salutat oamenii, am băut câteva cu prietenii mei care au venit să mă felicite pentru evoluția mea, iar staff-ul a făcut la fel. Pentru că în acel moment eram fericită, am mâncat cu ei și după m-am dus acasă!

Credeți că i-am văzut pe acei oameni despre care se vorbește? Adevărul e că nu am văzut pe nimeni, fie actor, actriță, pisică sau câine. Voi avea răbdare cu voi, războinicii tastaturii, doar până astăzi. Nu voi trece cu vedere acest lucru.

De asemenea! Voi șterge asta mâine, dar nu pentru că mi-e frică. Nu se spune că dacă nu vorbești, se crede că ești vinovat? Așa că, vă doresc un an nou fericit. Să aveți o viață lungă și sănătoasă.”

Sursa: allkpop.com

Un gând despre „Hyoyeon din Girls’ Generation răspunde acuzațiilor precum că ar ști mai multe despre cazul ‘Burning Sun’

  1. Pingback: [CCC] SM Entertainment și Hyoyeon neagă orice asociere cu Burning Sun | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s