Idoli K-pop care au primit multă ură din cauza unor motive minore

Aceștia sunt cei 5 artiști care au fost nedreptățiți de-a lungul anilor.

Cu toții știm și apreciem munca depusă de idolii noștri preferați, dar uneori uităm că lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par la exterior. Persoanele răutăcioase continuă să apară cu fiecare ocazie, acuzând idolii de multe ori fără să știe adevărata poveste sau prin ce trec aceștia să ne facă fericiți zi de zi. Mai jos este prezentată o listă care cuprinde motivele pentru care au fost acuzați unii idoli, mai mulți fiind nedreptățiți.

1.Baekhyun din EXO

HappyBaekhyunDay: The Multi-Faceted Artist That EXO's Baekhyun Continues To  Be

Începând din 2017, artistul a fost grav acuzat de către internauți pe motiv că acesta nu are voce deloc și că nu ar trebui să-și ducă mai departe cariera muzicală. Rănit de acuzațiile lor, Baekhyun i-a adus la tăcere odată ce a interpretat piesa “Amazing You”  într-un live pe contul său oficial de Instagram. În ciuda efortului său, fanii răutăcioși au continuat cu îndoielile legate de vocea artistului.

2. Naeyeon din TWICE

hot vs cute twice on Twitter | Kpop girls, Nayeon, Nayeon twice

Încă din 2018, internauții au jignit fizicul artistei de câte ori au avut ocazia, continuând să comenteze și cu privire la inteligența sau greutatea ei. La început, Naeyeon și-a păstrat calmul rugând internauții să fie mai înțelegători cu ea și să oprească comentariile malițioase la adresa sa. Văzând că aceștia nu încetează, aceasta le-a transmis că este de ajuns, devenind mult mai autoritară.

3. Joy din RED VELVET

What is hwabyeong Red Velvet Joy suffering from somatization disorder

La emisiunea „King of Masked Singers”, Joy a izbucnit în lacrimi în timp ce povestea prin ce a trecut din cauza criticilor. Aceasta a mărturisit că, după ce a semnat contractul cu agenția SM Entertainment, se credea cea mai talentată artistă din companie și adora să cânte mereu în preajma personalului sau în filmulețe dedicate fanilor. Însă, artista a fost atacată cu o mulțime de comentarii răutăcioase. Aceștia au continuat să o atace fără nici un motiv, iar Joy a pierdut lucrul care o făcea fericită. Aceasta a mărturisit că acum se simte bine când cântă singură, fără nimeni aflat în jurul ei, pentru că nu mai poate fi criticată de nimeni.

4. Taeyong din NCT

SM Entertainment vorbește despre noile acuzații la adresa lui Taeyong |  K-POP ROMÂNIA

Cazul artistului este unul dintre cele mai ciudate întâmplări până în momentul actual. Trupa NCT a fost invitată la un interviu la radio. La încheierea interviului, Taeyong a stricat hârtia cu scenariul din mâinile sale. Internauții au scris comentarii referitoare la lipsa de respect de care a dat dovadă artistul în timp ce strica scenariul în mâinile sale. Au mers atât de departe, încât au insinuat că artistul ar trebui să părăsească trupa din cauza caracterului său slab.

5.Taeyeon din Girls’ Generation

Taeyeon Snapchat/ Snow Filters | Girls' Generation (소녀 시대) Amino

Taeyeon a fost adesea dur criticată de internauți din cauza faptului că posta des imagini cu ea folosind diverse filtre. Aceștia au numit-o pe artistă ca fiind falsă, afirmând faptul că nu este deloc naturală sau aducând acuzații cu privire la posibile operații estetice. Taeyeon a fost tristă din cauza acuzațiilor, așa că a renunțat să mai folosească filtre, deși erau mai mult pentru amuzamentul fanilor săi. Aceasta a postat de asemenea niște poze cu ea fără machiaj, dovedind faptul că are o frumusețe care e naturală.

Girls' Generation's Taeyeon Shuts Down Haters On Instagram With Series Of  Photos | Soompi
A Thread from @captaenken: "- girls' generation's camera collections [...]"

sursa: koreaboo

Un gând despre „Idoli K-pop care au primit multă ură din cauza unor motive minore

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s