Trupe K-pop masculine care vor debuta în anul 2021

Fanii sunt nerăbdători să vadă aceste grupuri!

Suntem de câteva săptămâni în noul an, însă companiile noastre preferate deja au planuri mărețe pentru anul 2021. Unele proiecte implică debutul unor noi trupe, atât masculine cât și feminine. Am pregătit o listă cu câteva trupe masculine care își vor face debutul în acest an.

1.KINGDOM

Kingdom este un grup alcătuit din 7 membri. Aceștia au captat din prima atenția publicului deoarece vor avea unul dintre cele mai unice concepte ale acestui an, acesta fiind cavaleria. În prezent, băieții sunt reprezentanții GF Entertainment. Trupa va debuta pe data de 18 februarie. Membrii sunt: Chiwoo, Arthur, Dann, Jahan, Mujin, Ivan și Louis.

2. NTX

Ntx este o trupă care va debuta în martie, sub Victory Company. Trupa este alcătuită din 10 membri, anume: Gihyun, Rohyun, Seongwon, Hyeongjin, Jaemin, Eunho, Yunhyeok, Changhun, Hojun și Jiseong. Conceptul celor din Ntx va fi unul care se bazează pe simplitate și frumusețe, dar și relaxare.

3. Ciipher

Ciipher este o trupă foarte așteptată de public, deoarece aceasta aparține companiei lui Rain. Data debutului nu este încă specificată, însă fanii se așteaptă ca aceștia să se lanseze cât mai curând posibil. Trupa este alcătuită din 7 membri: Tan, Hyunbin, Tag, Keita, Won, Dohwan și Hwi.

4. Grupul japonez al companiei Big Hit

Fanii sunt mai mult decât încântați de debutul acestui grup, mai ales că membrii grupului sunt concurenți eliminați în cadrul emisiunii I-Land. Se spune că încă grupul nu e complet, urmând ca agenția să mai adauge membri. Deocamdată, grupul este format din: K, Ta-ki, Nicholas, Ej și Kyungmin.

5. DSP N

Trupa va debuta în cadrul agenției DSP Media, unde se află și trupele April și Kard. Agenția a anunțat faptul că are planuri mărețe pentru membrii Dsp N. Aceștia trebuiau să debuteze în 2020, însă lansarea a fost anulată. Fanii speră ca băieții să-și facă debutul în acest an. Membrii trupei sunt: Hojin, Jaewon, Siyoung, Wooyoung, Dongpyo, Shouu, Junhyuk, Sangmin și Sungbu.

6. LUMINOUS

Luminous trebuia să-și facă de asemenea debutul în anul 2020, însă toate proiectele au fost amânate pe anul 2021. Grupul este alcătuit din 4 membrii, aceștia fiind: Steven, Woobin, Youngbin și Suil. Agenția care se ocupă de această trupă este WIP Company. Fanii speră să primească mai multe informații despre debutul băieților.

7. TEN X

După ce membrul Minsung a părăsit trupa în 2020 ca stagiar, Ten X a rămas cu 4 membri, și anume: Uk, Siwoo, Gohyeon și Luha. Blue Creative Entertainment a anunțat că speră ca TEN Xsă poată debuta în acest an, deoarece băieții se pregătesc și muncesc din greu pentru această șansă.

Care este trupa pe care așteptați să o vedeți debutând?

sursa

Un gând despre „Trupe K-pop masculine care vor debuta în anul 2021

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s