Teen Vogue anunță că Monsta X, The Boyz, Cravity +alți artiști vor participa la un proiect Airbnb de incursiune în K-Pop

Monsta X The Boyz Cravity and More to Partake in Airbnb's Inside KPop

Airbnb, uriașul site global, organizează un proiect inedit online live cu artiști K-pop.

Pe 17 ianuarie, Airbnb a anunțat proiectul Inside K-Pop, un nou festival online, în parteneriat cu Warner Music Korea, care pune accentul pe K-pop. Cu scopul de a oferi o „privire din spatele scenei” muzicii idolilor coreeni, Inside K-Pop al Airbnb va fi un program de o săptămână de experiențe online, care va avea loc în perioada 25-30 ianuarie.

În total, Inside K-Pop va prezenta 14 experiențe online diferite legate de lumea K-Pop – de la repetiții și antrenamente de dans la fotografii și tutoriale de frumusețe. Toate experiențele vor fi oferite în engleză, coreeană, chineză sau japoneză.

Monsta X este vedeta principală și  trupa care va da startul unui show în limba engleză cu propriul lor show de tip mukbang. Membrii Joohoney și I.M, rapperii grupului, vor merge la un magazin din Coreea pentru a-și mânca gustările preferate în timp ce discută.

Trupa THE BOYZ va merge la  un Hanok (casa tradițională coreeană) pentru a se relaxa. Acolo, cei 11 membri vor face niște brățări din mărgele împreună și vor sta de povești cu cei care se conectează online pentru acest moment.

Jamie, cunoscută anterior sub numele de Park Jimin, își va împărtăși rutina zilnică de machiaj, precum și sfaturile și trucurile ei de frumusețe.

Handong, una dintre cele șapte membre ale grupului de fete Dreamcatcher, îi va duce pe fani în culisele unei sedințe foto complete, discutând despre toate pozele și expresiile lucrurilor. Cântărețul și compozitorul coreeano-american Park Jisoo, mai cunoscut de pseudonimul său de scenă Nive, va găzdui un „concert intim și sesiune de povestiri” în care își va discuta călătoria muzicală, în timp ce debutanții de la CRAVITY din 2020 vor găzdui un tutorial despre cum să faci gungjung tteokbokki (Prăjituri de orez ale Curții Regale coreene). 

Printre alți artiști anunțați sunt AleXa, Kevin Woo, echipele de dans BB Trippin și Freemind, precum și artiștii MUAs ALUU și Joy 187 , care vor discuta despre toate aspectele despre păr și machiaj.

Rezervările pentru experiențele online, fiecare la un preț de 20 USD și fără opțiuni de pachet, sunt acum deschise pe principiul primul venit, primul servit la http://www.airbnb.com/insidekpop. 

„Colecția este susținută de gazdele Airbnb care oferă o serie de experiențe muzicale din întreaga lume și o perspectivă din interior asupra mâncării, modei și culturii coreene, în plus față de gazdele cu teme muzicale care pot inspira călătorii viitoare”, a distribuit compania într-un comunicat de presă. „Inside K-Pop este un pașaport virtual pentru magia din Seul într-un moment în care călătoria rămâne restricționată, oferind acces fără precedent la unele dintre cele mai mari nume din K-Pop, atât în ​​fața, cât și în spatele cortinei. Suntem atât de încântați de viitorii călători care se conectează cu această comunitate vibrantă și văd bucuria pe care aceste talente extraordinare o vor aduce unei audiențe globale ca gazde ale experiențelor online Airbnb ”, a declarat Catherine Powell, unul din șefii globali  de la AirBnb.

Clayton Jin, CEO al Warner Music Korea, a adăugat: „Suntem încântați să colaborăm cu Airbnb pentru Inside K-Pop, o campanie care va prezenta lumea muzicii pop coreene  unui public global. Relația noastră profundă cu talentul coreean de acasă ne-a permis să recrutăm unele dintre cele mai strălucitoare stele pentru a face parte din această minunată inițiativă. „

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s