Familia lui Iron refuză să ceară autopsia acestuia

În data de 26 ianuarie, familia răposatului rapper Iron (Jung Heon Chul, 29 de ani) a amenajat un salon funerar la Centrul Medical Național din Seul, în privat.

Iron a devenit cunoscut publicului prin programul de supraviețuire hip-hop al Mnet Show Me The Money 3”, unde a terminat pe locul al doilea. Acesta a fost găsit inconștient și plin de sânge în dimineața zilei de 25 ianuarie de către paznicul complexului de apartamente din Jong-go, Seul. După ce a fost transportat de urgență la spital a fost declarat mort.

Astăzi, o soră mai mare „A” de-a lui Iron a decis să vorbească în public, cu numeroșii reporteri care au vizitat salonul funerar. Aceasta a declarat: „Familia noastră nu a avut deloc intenția de a solicita autopsia. Corpul a fost așezat deja în sicriu. Sunt deranjată de aceste articole, care spun că poliția va stabili dacă i se va face sau nu autopsia, după ce discută cu membrii familiei”.

„A” a continuat: „Heon Chul ținea legătura cu familia sa în mod regulat, chiar recent. Avea tendința de a fi perfecționist și era stresat cu muzica, dar nu avea probleme de sănătate”.

În cele din urmă, „A” a mai spus că un fost mentor al lui Iron, care anterior a chemat poliția după ce Iron l-a atacat cu o bată de baseball în luna decembrie a anului 2020, a venit azi să ne ureze condoleanțe: „Există neînțelegeri cu privire la această controversă. Mentorul a venit să-și prezinte condoleanțele astăzi. Nu este în relații rele cu familia noastră. Vă rugăm să nu mai faceți speculații”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s