Agenția lui IU oferă declarații în legătură cu internauții care răspândesc comentarii malițioase despre artistă

IU’s Agency Gives Further Update On Legal Action Against Malicious Commenters

Agenția oferă o actualizare printr-o declarație în legătură cu mesajele negative aduse lui IU.

În data de 25 ianuarie, agenția artistei a distribuit o declarație în care oferă informații despre comentariile răutăcioase ale internauților, reamintind că aceștia vor fi nevoiți să plătească legal pentru faptele săvârșite pe rețelele de socializare. În declarația postată, agenția EDAM Entertainment prevede următoarele:

,,Bună ziua! Aici este EDAM Entertainment! Dorim să ne exprimăm recunoștința față de persoanele care o susțin pe artista noastră, IU.

Însă de această dată, dorim să abordăm un subiect mai important. După cum bine știți unii dintre voi, anul trecut am anunțat public faptul că vom întreprinde acțiuni juridice împotriva comentariilor rău intenționate aduse la adresa artistei noastre, care includ răspândirea unor zvonuri false legate de viața sa personală, hărțuire sexuală, încălcarea spațiului personal, atacuri sau defăimare. Acum urmează să vă oferim o actualizare legată de progresele noastre în această chestiune.

Din informațiile primite pe contul nostru oficial de e-mail, am aflat faptul că toate comentariile răuvoitoare despre IU au fost publicate pe o anumită comunitate privată.

Am colectat multe probe noi, care implică și dovezi aduse de fani. Acestea au dus la plasarea unor plângeri suplimentare poliției, cu care am reușit să identificăm și confirmăm identitatea multor făptași.

Din cauza faptului că mulți dintre făptași postau în continuu comentarii negative despre artista noastră, aceștia au fost pedepsiți penal, conform codului civil, primind amenzi egale cu gravitatea faptelor produse.

Mai mulți făptași care au fost chemați pentru anchetă au primit suspendări, însă cu dreptul de a-și continua studiile. Apoi, majoritatea și-au cerut scuze pentru daunele provocate, odată ce și-au dat seama că au devenit infractori în fața legii.

Vom continua să depunem plângeri contra internauților care continuă să răspândească asemenea comentarii asupra lui IU și ne vom folosi de toate probele și resursele pe care le strângem.

Sfaturile fanilor cu privire la comunitățile online exclusive sunt deosebit de utile în situația actuală. Vom face tot posibilul să ne protejăm artista cu strictețe și vom pedepsi penal pe toți cei care încearcă să-i producă rău acesteia.

Mai mult decât atât, am aflat de la cunoscuții personalului faptul că mulți oameni răspândesc informații legate de personalul nostru, ori solicită anumiți bani sau despăgubiri. Vă reamintim că și acestea sunt considerate infracțiunii, iar agenția noastră va acționa legal și în asemenea situații legate de membri ai companiei.

Ca agenție EDAM Entertainment, vom asculta cu atenție opiniile fanilor și vom lucra din greu pentru a crea momente călduroase și fericite pentru IU și Uaena!

Mulțumim!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s