Big Hit Entertainment, Naver Corp. și YG Entertainment vor construi împreună o nouă arenă pentru concerte

S-a raportat că Big Hit EntertainmentNaver Corporation și YG Entertainment au decis asupra unui proiect comun. Întrucât a devenit cunoscut că Big Hit a investit în YG PLUS, în timp ce Naver a investit în una dintre filialele de la Big Hit, se pare că aceste trei companii plănuiesc să-și unească forțele.

A devenit cunoscut faptul că cele trei companii lucrează la un loc în Uijeong-bu Rhythm City, un nou oraș complex în curs de dezvoltare. Locul respectiv cumpărat are o suprafață de 22 de mii de metri pătrați și va fi specializat în tehnologii SFX (efecte speciale) și VFX (efecte speciale vizuale) pentru a crea evoluțiile scenice necesare pentru concerte. Arena va fi ajustată pentru YouTube și alte platforme de transmisiune.

Arena va putea fi folosită pentru audiența live, dar și cea virtuală, un pas la care kpop-ul a recurs din cauza pandemiei. Spațiul respectiv va permite o înălțime între 4 și 7 etaje.

Noul oraș modernizat localizat în Uijeong-bu va conține puncte de cultură coreeană, lifestyle, centre comerciale și rezidențiale. Este o locație primă pentru aceste trei companii pentru construirea noii arene pentru concerte. Se presupune că construcția la fi finalizată în prima jumătate a anului 2022.

sursa: koreaboo

 

Un gând despre „Big Hit Entertainment, Naver Corp. și YG Entertainment vor construi împreună o nouă arenă pentru concerte

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s